Λάρισα

Ασημένιο παγκόσμιο στο λευκό κρασί Τυρνάβου

Το οινοποιείο Τυρνάβου κέρδισε το ασημένιο βραβείο στο λευκό κρασί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και με αυτήν την τεράστια διάκριση άφησε πίσω του πάνω από 59 χώρες.
Η διεθνής έκθεσης για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών “PROWEIN 2017 – International Trade Fair Wines and Spirits” πραγματοποιείται από τις 19 και ολοκληρώνεται αύριο, 21 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Εδώ, συμμετέχει για πρώτη φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας που έφερε για την Λάρισα και ιδιαίτερα για τον Τύρναβο μια σημαντική παγκόσμια διάκριση στην κατηγορία του οίνου.

Στην έκθεση στην οποία και συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας Το οινοποιείο Τυρνάβου κέρδισε το ασημένιο βραβείο στο λευκό κρασί. Πρόκειται πραγματικά για τεράστια διάκριση καθώς η έκθεση «prowein» είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο κλάδο της. Αρα μπορούμε να μιλάμε για παγκόσμιο ασημένιο μετάλλιο. Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν χθες το απόγευμα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά στην συγκεκριμένη έκθεση το 2016 φιλοξενήθηκαν 6.200 εκθέτες από περισσότερες από 59 χώρες ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 126 χώρες του κόσμου.

Ακόμη, λοιπόν, να πας για κρασί καλό στον Τύρναβο;

Previous ArticleNext Article