Αθλητισμός

Από την ΑΕΚ στον ΠΟΕ ο Λαζαρίδης

Μια ακομη σημαντικη προσθηκη για τον Π.Ο.Ελασσονας αφου ήρθε σε συμφωνια και απεκτησε τον νεαρό ταλαντουχο μεσοεπιθετικο ΗΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ο οποιος αγωνιζονταν περυσι με την ομαδα της ΑΕΚ Κ-19.
Με αυτη την μεταγραφή η ομαδα του Π.Ο.Ελασσονας και ο προπονητής Ζησης Ζιαγκας έχει στο ροστερ του ακομη μια ποιοτική λυση για την συνεχεια του Κυπέλλου Ελλαδας και για της αγωνιστικες υποχρεώσεις στο πρωταθλημα της Α ΕΠΣΛ DE-DOX.
Who is Who .
Γεννηθηκε το 2001 .Κατάγεται απο την Καλλιθεα Ελασσονας, Ξεκίνησε απο τα τμηματα υποδομης του Π.Ο.Ελασσονας στη συνεχεια μεταγραφηκε στην ομαδα της ΑΕΚ και επαιξε στην Κ 15,Κ 17,Κ 19 ειναι αριστεροπόδαρος και αγωνιζεται ως επιθετικος μέσος.
Η Διοικηση, ο προπονητής οι παιχτες και οι φιλαθλοι της ομαδας μας καλωσορίζουν τον Ηλια Λαζαριδη που απο σημερα ανήκει στην μεγάλη οικογενεια του ιστορικου Π.Ο.Ελασσονας και του ευχόμαστε πανω απο  όλα υγεια καθε προσωπικη ευτυχια μια πετυχημενη σεζον χωρίς τραυματισμους και καθε επιτυχια με την ομάδα μας,θα ειμαστε διπλα του σε οτι χρειαστει .
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article