Αθλητισμός

Από ένα ημίχρονο και ένα γκολ για ΑΕΛ και ΠΑΣ στο 1-1 του AEL FC Arena

ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν στο AEL FC Arena για την 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο.

Οι Τάσος Λαγός (ενοχλήσεις στον τένοντα) και Γουάλας ήταν αμφίβολοι τις περασμένες ημέρες, αλλά αμφότεροι κατάφεραν και ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Ηλία Φυντάνη. Εκτός έμεινε ο τραυματίας, Μάρκο Γιοβάνοβιτς, και οι Σίνισα Μπάμπιτς και Γιώργος Κούσας για λόγους τακτικής. Ο Πειραιώτης τεχνικός πήρε 20 παίκτες συνολικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Οι Θεσσαλοί μπήκαν στην αναμέτρηση από δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες (με Λεβαδειακό και Απόλλωνα), κρατώντας το αήττητο στη Λάρισα την τρέχουσα σεζόν (είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες με Αστέρα, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ), έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς συνολικά μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ναζλίδης έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΛ μόλις στο 5ο λεπτό, με τους “βυσσινί” να είναι εμφανώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Αγνώριστος προς το καλύτερο ο ΠΑΣ μετά την ανάπαυλα, ισοφάρισε νωρίς (55′) με τον Κόντε και είχε τις καλύτερες στιγμές και για ένα δεύτερο γκολ στο ματς.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Γεώργιος Κελάζογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82′ Μασούρας), Ντέλετιτς (73′ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87′ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51′ Τζημόπουλος), Γιάκος (90+1′ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (81′ Μπερτά), Κόντε.

Γκολ: 5′ πεν. Ναζλίδης / 55′ Κόντε

Κάρτες: 43′ Φατιόν, 71′ Γουάλας, 79′ Ζίζιτς / 58′ Μαυροπάνος, 77′ Τζημόπουλος

Previous ArticleNext Article