Αθλητισμός

Από ένα βαθμό πήραν Δαμασιακός και ΠΟΕ στο μεταξύ τους παιχνίδι

Από ένα βαθμό πήραν Δαμασιακός και ΠΟΕ στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μεσοχωρίου για την 23η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Μετά τα έργα που γίνονται στο γήπεδο του Δαμασιακού, το παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο του Μεσοχωρίου και οι δύο ομάδες με το 0 – 0 πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα έφθασε τους είκοσι εννέα βαθμούς και συνεχίζει μία θέση πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ από την άλλη, το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα έφθασαν τους σαράντα βαθμούς και συνεχίζουν στη τέταρτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στο ματς, με τους Γιάννη Ιωαννίδη (32′) και Στέλιο Μπακαΐμη (37′) να απειλούν για τον Δαμασιακό και τους Λεωνίδα Καραγκούνη (43′), Μηνά Συνάπαλο (75′) και Ερυριπίδη Λαγιόκαπα (73′) για λογαριασμό του ΠΟΕ.

Εν τέλει, το 0 – 0 ήταν το τελικό σκορ στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής και οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας…

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς (40′ λ.τ. Λέτσιος), Μπακαΐμης, Ντόκος, Ιωαννίδης, Μουσιάρης, Τσιάλτας, Νάτσης, Φούντας, Λούτσος, Αμπατζίδης (46′ λ.τ. Γκαντρής).

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Λαγός, Σουγλής, Συνάπαλος, Μάντζιαρης (70′ Λαγιόκαπας), Κυρίτσης, Ζηρδέλης (65′ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας, Καραγκούνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Νίκζας, Γκαρέλης.

Δ. Αγραφιώτης – arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article