Αθλητισμός

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο ο Α. Κούγιας

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι έχει λάβει την αμετάκλητη απόφαση να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, πουλώντας το 90% των μετοχών που κατέχει στην ΠΑΕ ΑΕΛ αντί του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μοναδικός λόγος για τον οποίον έλαβε αυτήν την αμετάκλητη απόφαση του είναι η διαστρέβλωση της δημόσιας εικόνας του, εξαιτίας της επαφής του με το προσκήνιο και το παρασκήνιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το επαγγελματικό του κύρος και την κορυφαία θέση που έχει στον χώρο των δικηγόρων της ποινικής δικαιοσύνης.

Ως πρόσωπα τα οποία διαστρεβλώνουν την δημόσια εικόνα του κατονόμασε πρόσωπα του προσκηνίου και του παρασκηνίου και πρόσωπα τα οποία είναι διοίκηση και μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι για αυτές τις συμπεριφορές εις βάρος του έχει απευθυνθεί στη Υπηρεσία Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα και δήλωσε προς τους οπαδούς της ΑΕΛ, ότι μέχρι να βρεθεί αγοραστής θα είναι παρών τόσο για την προστασία από τους εχθρούς της ΑΕΛ, όσο και για την οικονομική της φερεγγυότητα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προβαίνει σε αυτήν την ανακοίνωση, διότι ορισμένα ΜΜΕ και κυρίως διαδικτυακοί τόποι έχουν διαστρεβλώσει εντελώς τις δηλώσεις του κ. Κούγια.

Previous ArticleNext Article