Λάρισα

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του δήμου Αγιάς ο Ευθυμίου – Με επιστολή του στον Αυγενάκη αφήνει αιχμές για τη ΝΟΔΕ Λάρισας

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση στήριξης από τη ΝΔ αλλά και την γενικότερη διεκδίκηση εκλογής στον δήμο Αγιάς γνωστοποιεί με επιστολή του στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ευθυμίου.

Με την επιστολή του αυτή ενημερώνει τον γραμματέα της ΝΔ με τον οποίο είχαν συναντηθεί πρόσφατα και σύμφωνα με τον Δημήτρη Ευθυμίου η στάση του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν θετική στην προσπάθεια του να διεκδικήσει με τη στήριξη της ΝΔ το δήμο Αγιάς, ότι τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από το όλο εγχείρημα της διεκδίκησης του δήμου της Αγιάς.

Μάλιστα αιτιολογώντας την απόφαση του αφήνει αιχμές για τους «κρατούντες στον κομματικό μηχανισμό του νομού μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τη ΝΟΔΕ Λάρισας, στην οποία ουσιαστικά καταλογίζει «προώθηση φυτευτών υποψηφιοτήτων» καθώς επίσης και «πολιτικάντικα παιχνίδια και παράδοση του δήμου για άλλη μια φορά στις δυνάμεις του χθες»!

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Δημήτρη Ευθυμίου στον Λευτέρη Αυγενάκη:

«Αγαπητέ κ. Αυγενάκη,

Σε συνέχεια της συνάντησής μας, σχετικά με την υποψηφιότητά μου στον δήμο Αγιάς του ν. Λάρισας, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την θετική σας στάση στο όλο εγχείρημά μας αλλά και να σας αναφέρω τις τελικές μας αποφάσεις.

Όπως σας είπα και στην συνάντησή μας στόχος δικός μου και των συνεργατών μου ήταν η αλλαγή στον τόπο μας με μόνο κίνητρο την ανάπτυξη του σε στέρεες και σύγχρονες βάσεις.

Στρατηγική μας θέση ήταν να εκφράσουμε το κλίμα αλλαγής που υπάρχει στην πατρίδα μας και η ενίσχυση της προσπάθειας που καθημερινά καταβάλλεται προκειμένου οι νέες ιδέες να κυριαρχήσουν απέναντι σε ένα καθεστώς κατ’ επίφαση προοδευτικό.

Ακολούθησα από την πρώτη στιγμή τις διαδικασίες που όρισε η επιτροπή αυτόδιοικητικών εκλογών και με υπομονή περίμενα την αξιολόγησή μας. Κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Δυστυχώς άλλη ήταν η βούληση των κρατούντων στον κομματικό μηχανισμό του νομού μας.

Καθυστέρηση, απαξίωση της διαδικασίας και των υποψηφίων, άρνηση σύγκλισης οργάνων με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αγιά, καμιά ενέργεια για την ενότητα του χώρου και παράλληλη προώθηση εξωδικαστικών διαδικασιών και «φυτευτών» υποψηφιοτήτων ήταν οι επιλογές τους.

Αποτέλεσμα αυτής της στάσης, πολύ νωρίτερα ο συνυποψήφιος μου να αποσυρθεί από την διαδικασία διεκδίκησης της στήριξης από τη ΝΔ και ο νυν δήμαρχος που αποτελεί τον μακροβιότερο στη Θεσσαλία να φαντάζει για άλλη μια φορά ως αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Πολιτικάντικα παιχνίδια και παράδοση του δήμου για άλλη μια φορά στις δυνάμεις του χθες.

Με λίγα λόγια όπως λέμε κι εμείς στο επιχειρείν : «δεν γίνονται έτσι οι δουλειές».

Προσωπικά σε κάθε μου ενέργεια βασίστηκα στο ήθος, στην αξιοπρέπεια και στη συνέπεια, επομένως σεβόμενος τόσο τους συμπολίτες μου όσο και τους πολίτες που συντάχθηκαν στην προσπάθειά μου ως υποψήφιοι, σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τη διεκδίκηση στήριξης από τη ΝΔ και την γενικότερη διεκδίκηση εκλογής στον δήμο Αγιάς.

Η δύναμη των νέων ιδεών στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα κυριαρχήσει και στον δήμο Αγιάς χάρη στις προσπάθειες των τοπικών στελεχών και των απλών πολιτών. Οι εκπρόσωποι της ΝΔ στο νομό με την στάση τους κατάφεραν να ενισχύσουν το υπάρχον καθεστώς στο δήμο μας και όσες διοργανώσεις εκδηλώσεων και να κάνουν για δημόσιες σχέσεις, δεν αλλάζουν την ουσία ότι στον δήμο Αγιάς αντί ο εκλογικός νόμος να προκαλέσει την διάσπαση στο συνδυασμό του δημάρχου, κάποιοι προκάλεσαν την διάσπαση της εκλογικής μας βάσης.

Γιατί; Οι Αγιώτες ξέρουν…»

tinealarissa.gr

Previous ArticleNext Article