Ελασσόνα

Απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Δρα Κώστα Σαχινίδη στον Ν. Γάτσα

Απαντώντας σε πρόσφατη δήλωση του κ. Ν. Γάτσα , ο Δρ Κώστας Σαχινίδης δήλωσε τα εξής:

Αν και ο κ. Ν. Γάτσας είναι καλός δικηγόρος,  φαίνεται ότι δεν διάβασε σωστά την καταγγελία μας γιατί προσωπικά στον ίδιο δεν αποδόθηκε κανένας χαρακτηρισμός και καμιά κατηγορία, όπως διατείνεται, αλλά μόνο σε ορισμένους συνεργάτες του τους οποίους δεν θέλαμε να κατονομάσουμε δημόσια για ευνόητους λόγους.

Εάν όμως επιθυμεί, μπορούμε να τους υποδείξουμε σε προσωπικό επίπεδο. Πάντως να είναι βέβαιος ότι σε καμιά περίπτωση δεν αερολογούμε διότι υπάρχουν αυτήκοοι μάρτυρες, οι οποίοι, σίγουρα, δεν συχνάζουν σε καφενεία.

Όσο για το 49% , με το οποίο οι δημότες τίμησαν την παράταξή του κατά τη δεύτερη Κυριακή στις προηγούμενες εκλογές, δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιεί με τόσο αλαζονικό τρόπο, διότι  αφενός μεν μεταξύ των ψηφοφόρων αυτών ήταν και πολλοί ψηφοφόροι της Κίνησης, αφετέρου δε η αναφορά και μόνον με τον τρόπο αυτόν στο προαναφερόμενο ποσοστό προμηνύει πολύ κακές προοπτικές σε περίπτωση πιθανής επιτυχίας του.

Παρόλα αυτά, δηλώνουμε ότι η Δημοτική Κίνηση Ελασσόνας «ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ» και εγώ προσωπικά επιθυμούμε να έχουμε συνεργασία τόσο με τον κ. Γάτσα, όσο και με όλους τους άλλους υποψηφίους, πλην του  απερχόμενου δημάρχου, είτε προεκλογικά είτε μετεκλογικά, αλλά μέσα σε ένα κλίμα πολιτικού πολιτισμού, χωρίς κακόβουλες ενέργειες από οποιονδήποτε.

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε οτι θα ήταν προτιμότερο για τον κ. Ν. Γάτσα να υποδείξει στους συνεργάτες του να ξεχάσουν τις παλαιοκομματικές προεκλογικές μεθόδους που χρησιμοποιούν μερικοί από αυτούς, προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές σε ένα κλίμα υγιούς εκλογικού περιβάλλοντος, με θέσεις και προτάσεις για τα προβλήματα και το μέλλον του δήμου, χωρίς συκοφαντίες και άλλα πεπαλαιωμένα προεκλογικά τερτίπια.

Previous ArticleNext Article