Ελασσόνα

Απάντηση του Πυρήνα Χ.Α. Εασσόνας στο ΚΚΕ

Για ακόμη μία φορά ό,τι έχει απομείνει από την άλλοτε Κ.Ο.Β. Ελασσόνας, μιμούμενοι τον επαίτη ψήφων γενικό γραμματέα του μορφώματός τους, Κουτσούμπα Δημήτριο (επαγγελματία κομμουνιστή), βγήκαν στη ζητιανιά για ψήφους μήπως και περισώσουν κάτι από την απολεσθείσα πολιτική τους αξιοπρέπεια. Όπως ακριβώς σκούζουν κάποιοι μελαμψοί επαίτες που συναντούμε πολύ συχνά στο δρόμο, έτσι κι αυτοί ψοφοδεείς πλέον και πανικοβλημένοι από την εμπιστοσύνη των Ελλήνων προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ζητούν από τους Έλληνες να μας «γκρεμίσουν από την τρίτη θέση».

Σε μία ανακοίνωση η οποία φαίνεται να είναι γραμμένη με αποτυπωτικό χαρτί (καρμπόν) σε σχέση με τις προηγούμενες ανακοινώσεις τους που αφορούσαν το Εθνικιστικό Κίνημα, φανερώνουν τόσο την πνευματική τους ένδεια όσο και τον ίδιο τους τον πανικό, θυμίζοντας τα λερωμένα μωρά τα οποία περιφέρουν οι ζητιάνοι στους δρόμους μη έχοντας πάνες να τα αλλάξουν(προσποιούμενοι φυσικά). Ομιλούν για «ξέπλυμα», τα απομεινάρια του μοναδικού μορφώματος το οποίο δε δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του, χωρίς ποτέ να έχουν διαψεύσει το γεγονός ότι αποτελούν το πιο πλούσιο κόμμα της Ευρώπης. Νοιάζονται για τον εργατικό κόσμο, οι υπαίτιοι για το κλείσιμο εκατοντάδων βιομηχανιών, τις οποίες οι επαγγελματίες κουκουέδες εργατοπατέρες που δε θυμούνται κι οι ίδιοι πότε εργάστηκαν τελευταία φορά οδήγησαν στη Βουλγαρία και στα Σκόπια.

Μιλούν για ξυλοδαρμούς εργατών από Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, ξεχνώντας τον αρχιτραμπούκο και συκοφάντη Πουλικόγιαννη (άλλος επαγγελματίας κουκουές εργατοπατέρας) που έδερνε κόσμο της εργατικής τάξεως με τα στειλιάρια, χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο των θρασύδειλων κομμουνιστών πέντε εναντίον ενός (οι φωτογραφίες ντοκουμέντα στη διάθεση όποιου μας το ζητήσει). Ενδιαφέρονται για την εργατική τάξη οι έμμισθοι ινστρούχτορες, οι οποίοι ουδέποτε οργάνωσαν έστω και μία διανομή τροφίμων. Ευτυχώς όμως ο λαός έχει πλέον καταλάβει τη νοοτροπία του Περισσού, η οποία δεν είναι άλλη από το <<στον αγώνα μαζί και στη μάσα χώρια>>.

Προκαλούμε τους νοσταλγούς του παιδομαζώματος και των σφαγών τετράχρονων παιδιών (ιδέ Μελιγαλάς, Φενεός) να μας πούνε πότε η Χρυσή Αυγή στήριξε τις πολεμικές επεμβάσεις της Δύσης, όπως ψευδώς μας κατηγορούν στη γελοία ανακοίνωσή τους. Ένα άτομο όλο κι όλο το οποίο δηλώνει Λαική Συσπείρωση (πώς γίνεται συσπείρωση με ένα άτομο, μόνο αυτοί το γνωρίζουν) διαμαρτυρήθηκε, χωρίς αυτός να καταθέσει στεφάνι ως Κ.Κ.Ε. ή ατομική συσπείρωση. Το λόγο δεν τον γνωρίζουμε. Αν είναι πάντως από τσιγκουνιά (για να μη χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη και δίνουμε εξηγήσεις στους αγαπημένους μας επαγγελματίες αντιρατσιστές), τον καλούμε αν και γνωρίζουμε ότι έχει αρκετά χρήματα τα οποία φυσικά δε διαχειρίζεται κομμουνιστικά, την επόμενη φορά να έλθει να του δώσουμε εμείς ένα εικοσάευρω από το υστέρημά μας για να αγοράσει κι αυτός έναν τιμητικό στέφανο. Ως τότε σύντροφοι καλή αντάμωση τη βραδιά των εκλογών στην καταμέτρηση. Εκεί να δείτε γέλια… Με εθνικιστικούς χαιρετισμούς (ξέρετε εσείς πώς).

Previous ArticleNext Article