Ελασσόνα

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εγγραφών του 6ου Faethon Olympus Marathon

                 Πέντε μέρες μένουν για την έναρξη εγγραφών του απόλυτου SKY RUNNING αγώνα της χώρας μας του  6ου  Faethon Olympus Marathon, που θα πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό διήμερο 8 & 9 Ιουλίου!

 H οργανωτική επιτροπή του αγώνα ενημερώνει του αθλητές ότι την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στις 00:01πμ ανοίγουν οι εγγραφές του 6ου F.O.M.

Η διαδρομή για τον αγώνα των 44 km (+3600m, Βαθμοί ITRA 3)παραμένει η ίδια χωρίς αλλαγές όπως επίσης και τα κριτήρια συμμετοχής στον αγώνα. Το κόστος συμμετοχής είναι 30ευρώ το απλό πακέτο και 35ευρώ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

Φέτος θα γίνει η διεξαγωγή του 2ου  ορεινού ημιμαραθωνίου της διοργάνωσης με την ονομασία RUPICAPRA (20km, +1500m, Βαθμοί ITRA 1). Tα κριτήρια όπως και την περιγραφή του αγώνα θα τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Το κόστος συμμετοχής στον RUPICAPRA είναι 20ευρω το απλό πακέτο και 25ευρώ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

Επίσης, το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 10:00πμ θα διεξαχθεί για τρίτη χρονιά ο μικρός αγώνας της διοργάνωσης FAETHON TRAIL με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κοκκινοπλού. Φέτος ο αγώνας θα έχει κάποιες αλλαγές που θα ανακοινωθούν σύντομα, δεν χρειάζεται κάποιο κριτήριο για τον αγώνα και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ.

Τονίζουμε ότι η διοργάνωση του F.O.M. σεβόμενη τους αθλητές διατηρεί για άλλη μία χρονιά το κόστος συμμετοχής των αγώνων στα ίδια επίπεδα, ταυτόχρονα με το υψηλό επίπεδο των παροχών!

Οι εγγραφές κλείνουν την Κυριακή 30 Απριλίου και θα γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.faethonolympusparathon.gr.

Ενημέρωση για τα λεωφορεία από Αθήνα

Φέτος η διοργάνωση θα ναυλώσει 2 λεωφορεία από Αθήνα 50 θέσεων το καθένα (σύνολο 100 άτομα). Το αντίτιμο για τη μεταφορά από την Αθήνα ορίζεται στα 5ευρώ ανά άτομο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεταφορά αφορά μόνο μετακίνηση από Αθήνα και περιοχές που βρίσκονται πάνω στη διαδρομή Αθήνα- Ελασσόνα!

Αφού καταβληθεί το κόστος συμμετοχής στην Τράπεζα, εν συνεχεία για να εξασφαλίσετε θέση στο λεωφορείο επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο λεωφορείων Κ. Φουρκιώτη στο τηλ. 6944641873.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις 100 θέσεις των λεωφορείων!

Previous ArticleNext Article