Λάρισα

«Ανανέωση και ενότητα για να πάει μπροστά ο δήμος Αγιάς» – Παίρνει θέση για τα περί χρίσματος από τη ΝΔ ο Δημήτρης Ευθυμίου

Με δήλωση του ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ευθυμίου δεν κρύβει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί ψηφοδελτίου στο δήμο Αγιάς με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ενώ παίρνει θέση στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί ότι έχει λάβει ήδη το χρίσμα από τη ΝΔ.

«Αγαπητές φίλες , αγαπητοί φίλοι ,

όπως είναι σε όλους γνωστό, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον σημερινό δήμο Αγιάς όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμε και επιχειρηματικά. Είμαι ο ένας από τους δύο ενδιαφερόμενους δημότες που με αίτηση ζητήσαμε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Με αφορμή δημόσια σχόλια στον ηλεκτρονικό τύπο για δημοσιεύματα που αφορούν την πολιτική μου δραστηριότητα αναπτύχθηκε μια έντονη παραφιλολογία περί χρίσματος.

Πολύ σωστά η τοπική οργάνωση της ΝΔ στον δήμο μας προχώρησε σε διάψευση των σχετικών φημολογιών.

Η διαδικασία στην οποία μπήκαμε οι δύο ενδιαφερόμενοι κοντεύει να ολοκληρωθεί και γι’ αυτό ας είμαστε όλοι περισσότερο υπομονετικοί. Προσωπικά όλο αυτό το διάστημα συμμετέχω στην διαδικασία , σέβομαι τα τοπικά όργανα και με τον ίδιο σεβασμό αναμένω την τελική επιλογή της αρμόδιας επιτροπής.

Επαναλαμβάνω την πάγια θέση μου ότι απαιτείται ενότητα όλων των δυνάμεων και κυρίως ισχυρή αποφασιστικότητα προκειμένου να ανατραπεί το υπάρχον καθεστώς στον δήμο Αγιάς. Ούτε την ενότητα διαπραγματεύομαι ούτε την αποφασιστικότητα αποδυναμώνω.

Η προσπάθεια για επικράτηση των νέων ιδεών και αντιλήψεων στον τόπο μας συνεχίζεται.

Η νέα γενιά έρχεται στα δημοτικά πράγματα της Αγιάς με δύναμη και σχέδιο.»

Previous ArticleNext Article