Αθλητισμός

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των εκλογών για το διοικητικό συμβούλιο του Π.Ο.Ε.

Συνεδρίασε στην Ελασσόνα, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:15μμ, η Τριμελής Εφορευτική Επιτροπή του Π.Ο.Ε. υπό τον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως αυτής, Αντώνη Λιάνο, τον Γενικό Γραμματέα Ευάγγελο Γκουτζουρέλα και το μέλος Ανδρέα Νικούλη, μετά το πέρας της προθεσμίας για τη κατάθεση υποψηφιοτήτων- υποψήφιων μελών στο διοικητικό συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, από τις 17:00 έως τις 22:00 στη ΔΕΠΤΑΚΑΛ Ελασσόνας.

 

Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Ε. είναι στο σύνολό τους, 21 στον αριθμό και είναι αλφαβητικά οι παρακάτω:

  1. Αγοραστός Χρήστος
    2.Δατσογιάννης Αναστάσιος

    3.Δριστέλας Δημήτριος

4.Ζδάνης Διονύσιος

5.Καλόγηρος Φίλιππος

6.Καραγιάννης Αθανάσιος

7.Κατσαβός Χαρίσιος

8.Καφές Δημήτριος

9.Λυγούρας Αθανάσιος

10.Νίκου Μιλτιάδης

11.Ξενίδης Σίμος

12.Ουσταμπασίδης Γεώργιος

13.Πάκας Μιχαήλ

14.Παλάγκας Άλκης

15.Σαμαράς Βασίλειος

16.Σαμαράς Ιωάννης

17.Σιδερόπουλος Κωνσταντίνος

18.Τσακίρης Παντελής

19.Τσιάτσικας Δημήτριος

20.Τσιόγγας Περικλής

21.Χατζηβασίλης Άλκης

Ανακοινώνεται επίσης:
-Για οποιαδήποτε ένσταση για τους υποψηφίους, οι διαμαρτυρόμενοι οφείλουν να φέρουν εγγράφως και ενυπόγραφα, με την αιτιολογία και τα στοιχεία της ένστασης, τα παραστατικά μέχρι την Τετάρτη στις 10 το βράδυ στον Γ.Γ. Ευάγγελο Γκουτζουρέλα, την αίτησή τους. Οφείλει να βγει απόφαση από την Τριμελή Επιτροπή μέχρι τις 12 το βράδυ της ίδιας ημέρας και να ανακοινωθεί.

 

-Η σταυροδοσία στο ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι από τρεις έως δεκατρείς σταυρούς.

-Εκλέγονται 13 μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο συν 5 μέλη αναπληρωματικά.

-Την Τετάρτη, μετά τις 11 το πρωί, οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση με την Τριμελή Επιτροπή για να προμηθευτούν ψηφοδέλτια.

 

-Την ημέρα των εκλογών, πριν την κάλπη και όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, τα μέλη που θα ψηφίζουν, είτε τα προμηθεύονται από την γραμματεία στη ΔΕΠΤΑΚΑΛ είτε τα έχουν φέρει τα ίδια, πριν μπουν να ψηφίσουν, θα σφραγίζονται τα ψηφοδέλτια από τον δικηγόρο της Τριμελούς Επιτροπής και μετά θα ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται στην κάλπη. Ειδάλλως θα θεωρούνται άκυρα.

-Οφείλουν για να ψηφίσουν τα μέλη να έχουν πληρώσει το αντίτιμο που αναλογεί και να έχουν μαζί τους την ταυτότητα. Εξουσιοδοτήσεις απαγορεύονται.

 

-Με το πέρας των εκλογών την Πέμπτη και το κλείσιμο της κάλπης, θα πραγματοποιηθεί η καταμέτρηση από την Τριμελή Εφορευτική Επιτροπή και τον δικηγόρο Αλέξανδρο Γεωργούλα και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

 

-Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 20:00 το απόγευμα, στα γραφεία του Π.Ο.Ε. στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, η Τριμελής Επιτροπή θα παραδώσει όλα τα βιβλία-έγγραφα-δελτία-παραστατικά-μπλοκ αποδείξεων στο πλειοψηφούν μέλος και στα υπόλοιπα δώδεκα νεοεκλεγμένα, αντίστοιχα.

 

-Την ίδια μέρα, Παρασκευή 6 Ιουλίου, έως τις 12 το βράδυ είναι υποχρεωμένα τα 13 νέα μέλη να εκλέξουν αρχαιρεσίες στο νέο διοικητικό συμβούλιο και να ανακοινωθούν αυτές.

 

 

Τέλος η Τριμελής Επιτροπή, σεβόμενη τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Π.Ο.Ε. αλλά και το φίλαθλο κοινό αίσθημα των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας μας και έχοντας ως γνώμονα τη δημοκρατία, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια, θέλει να ευχηθεί σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και το πέρας των εκλογών να βρει ενωμένη την ομάδα του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας.

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article