Αθλητισμός

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν και το πάθος το οποίο έδειξαν στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Και σε αυτό το παιχνίδι ήταν εμφανής η αλλαγή της ποιότητας της ομάδος, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι και το τελευταίο λεπτό “παλεύει” όλα τα παιχνίδια.

Στο 7ο εκτός έδρας παιχνίδι (όλα σε πολύ δύσκολες έδρες) από τα 12 τα οποία έχει δώσει η ομάδα μας και με σημαντικές ελλείψεις, η εικόνα της ΑΕΛ στο γήπεδο, όπως διαμορφώθηκε από τις τελικές προσπάθειες, οι περισσότερες των οποίων ήταν με αντίπαλο μόνο τον τερματοφύλακα, μας γεμίζει αισιοδοξία.

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε 2 παιχνίδια στην έδρα μας και 1 εκτός έδρας, στη Λαμία κι ο βαθμολογικός στόχος είναι πολύ κοντά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη φίλη ΠΑΕ Παναιτωλικός για την υπέροχη φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι στο δεύτερο γύρο θα την ανταποδώσουμε ακόμη καλύτερα.

Το μυαλό όλων μας είναι στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και γι αυτόν τον λόγο η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα μεταβεί στην Καρδίτσα από την προηγουμένη του αγώνα, όπου και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο της γειτονικής μας πόλης.

Previous ArticleNext Article