Ελλάδα

Ανέπαφη πληρωμή διοδίων με eway

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των πρόσθετων προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 που λαμβάνει η Εταιρία, από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκονται στους Σταθμούς Διοδίων Πελασγίας, Μακρυχωρίου και Κλειδιού θα κλείσουν για το κοινό.

Το σύνολο των υπηρεσιών θα προσφέρεται τηλεφωνικά από το τμήμα της  Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελάτων, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του www.myeway.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή 07:00 με 22:00, στο τηλέφωνο 2410 741440.

Δεδομένων των συνθηκών συστήνουμε σε όλους τους οδηγούς τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών διοδίων eway για την ανέπαφη και ευκολότερη διέλευση τόσο από τους σταθμούς διοδίων της Εταιρίας μας, όσο και τους σταθμούς των συνεργαζόμενων αυτοκινητόδρομων (Αττική Οδός, Γέφυρα, Μορέας, Ολυμπία οδός).

Για την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική υπηρεσία eway μπορείτε να καλέσετε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών είτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο www.myeway.gr.

O πομποδέκτης eway θα σας σταλεί εντελώς Δωρεάν, μέσω courier, στην διεύθυνση που θα επιλέξετε. Η δε ανανέωσή του μπορεί να γίνει και αυτή είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Previous ArticleNext Article