Ελασσόνα

Αιμοδοσία από το Φιλόπτωχο Ταμείο του ιερού Ναού του Αγ. Σπυρίδωνος Ελασσώνας

«Εἰ πάσχει ἕν μέλος, συμπάσχει πάντα τά μέλη» Εάν υποφέρει ένα μέλος του σώματος, συμπάσχουν όλα τα μέλη. Αυτό τονίζει ο Απ. Παύλος στην Α’ προς Κορινθίους επιστολή του. Εμείς λέμε ότι με ενδιαφέρει ο αδερφός μου, ο συνάνθρωπος μου που πάσχει, διότι με ενδιαφέρει ο Χριστός. Με ενδιαφέρει ο διπλανός μου που υποφέρει διότι με ενδιαφέρει ο εαυτός μου.

Και ο κάθε άλλος, είναι άνθρωπος με ανυπολόγιστη αξία. Ας μην προσπεράσουμε αυτήν την αιμοδοσία αδιάφορη. Ας μην απουσιάσει από την ζωή μας έστω και μια φορά ο κάθε ανήμπορος αδερφός μας που έχει αυτήν την ανάγκη μας. Ας κάνουμε έστω και μια φορά το πρόβλημα του αδερφού μας δικό μας, την ανησυχία του δική μας, το κλάμα του δικό μας, ας γίνουμε υπηρέται της αγάπης, της πρώτης των αρετών. Αδερφός μας, αγαπητή είναι ο άρρωστος Χριστός, ο εγκαταλελειμμένος Χριστός, Ο Χριστός που σε λίγες ημέρες θα ακούσουμε «Δεύτε ευλογημένη…..».

Οι κυρίες του Φιλοπτώχου ταμείου της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος σε συνεργασία με Γ.Ν.Λ πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και από ώρα 9.00π.μ έως  13.00μ.μ. εις την αίθουσα εκδηλώσεων του Δευτέρου Δημοτικού Σχολείου Ελασσώνος.

Πάρε έναν συγγενή σου, έναν φίλο σου, ένα συνάδελφο σου και ελάτε. Εμείς θα είμαστε εκεί και σας περιμένουμε.

 

Ο Ιερεύς

π. Αλέξανδρος Ρουμπιές

Previous ArticleNext Article