Λάρισα

Αθηνά Σιαφαρίκα: Στην κορυφή της πολιτικής μας η μείωση των φορολογικών δεικτών

“Η μείωση των φορολογικών δεικτών, αλλά και των ασφαλιστικών εισφορών βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της πολιτικής μας, σε απόλυτη συνάρτηση με την εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών που θα δώσουν στη χώρα μας την ευκαιρία να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Είναι ζήτημα και στοίχημα εθνικής επιβίωσης να δείξουμε τον δρόμο της ανάπτυξης εντός Ελλάδος -και αυτό είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους πολίτες: μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη στη χώρα μας”, τόνισε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Κατά την επίσκεψή της στα Γραφεία Διοίκησης της “Αστικό ΚΤΕΛ” Λάρισας, η κ.Σιαφαρίκα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του φορέα, Μιχάλη Σακελλαρίου, ενώ στη συνάντηση μετείχαν ο διευθυντής, Δημήτρης Μπακαρός και ο προϊστάμενος Γραφείου Κίνησης, Χαράλαμπος Χρήστου.

Ειδική αναφορά, εκ μέρους της “Αστικό ΚΤΕΛ” έγινε στο θέμα της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ από 13% σε 24%, που είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους μεταφοράς για τους πολίτες, καθώς ανέβηκε η τιμή του εισιτηρίου. Χαρακτηριστικά επισημάνθηκε πως δεν είναι δυνατόν, στα λόγια να προωθούνται πολιτικές για αύξηση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά στην πράξη να αφαιρούνται τα κίνητρα με την αύξηση της φορολογίας, κόστος που μετακυλίεται στις τσέπες των πολιτών.

“Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη σημερινή μου παρουσία, εδώ στα γραφεία σας. Είστε ένας πολύ ζωντανός οργανισμός και πραγματικά απολαμβάνω να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες σας. Ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από τη ΝΔ, το βλέπω και το καταλαβαίνω από τα μηνύματα του κόσμου, όποια περιοχή κι αν επισκεφθώ. Η Ελλάδα είναι έτοιμη για την πολιτική αλλαγή και αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που επιλέχθηκα να συμμετέχω στο όραμα και την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτή την αλλαγή. Είναι προσωπική μου δέσμευση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, να μπορέσω να είμαι η δυνατή και τεκμηριωμένη φωνή για τα αιτήματά σας, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο”, είπε η κ.Σιαφαρίκα.

 

Previous ArticleNext Article