Λάρισα

Αθηνά Σιαφαρίκα: Ισχυρή ανάπτυξη και ευκαιρίες για όλους

“Το σχέδιό μας είναι να δημιουργήσουμε μια οικονομία με ισχυρή ανάπτυξη που θα δημιουργεί ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες και καλές θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές. Ισχυρή οικονομία σημαίνει αποτελεσματική δημόσια τάξη και ασφάλεια, σημαίνει ισχυρή άμυνα, σημαίνει καλή δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία, σημαίνει ανάταξη της μεσαίας τάξης, σημαίνει ανάσχεση του brain drain. Μόνο μια φιλομεταρρυθμιστική κυβέρνηση που πιστεύει στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, ως μέσο για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μπορεί να βγάλει τη χώρα μας από το παρόν τέλμα”, σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Στο πλαίσιο των επαφών της με εκπροσώπους φορέων, η δυναμική και δραστήρια δικηγόρος είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης του ΣΘΕΒ. Ο πρόεδρος Αχιλλέας Νταβέλης και ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Γιακουβής αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της Λάρισας, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Στη συνάντηση μετείχε και η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου, Έλενα Καματέρη.

“Μείωση φορολογικών δεικτών, προσέλκυση επενδύσεων, νέες θέσεις εργασίας. Αλλά και αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Βάζουμε τέλος στην υπερφορολόγηση και καθιερώνουμε κίνητρα για νέες επενδύσεις, με στόχο να δημιουργούμε κάθε χρόνο στον ιδιωτικό τομέα νέες και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας, για κάθε εργαζόμενο που αναζητά μια καλύτερη δουλειά – με απόλυτη προσήλωση στην τήρηση της εργατικής νομοθεσίας”, σημείωσε η κ.Σιαφαρίκα.

 

 

Previous ArticleNext Article