Λάρισα

Αδαμούλης: Η κυβέρνηση μήπως έχασε τη δεδηλωμένη?

Όταν μια κυβέρνηση, δεν καταθέτει ενιαια πρόταση για το εθνικό θέμα, η οποία να δεσμευει τα δυο συγκυβερνωντα κόμματα, σημαίνει, απλά κ πρακτικά, ότι έχασε την δεδηλωμένη.
Είναι δυνατόν, για ενα θεμα εθνικο, οπως ειναι το λεγόμενο σκοπιανό, να μην έχουν οι κυβερνητικοι εταιροι ενιαια γραμμή;

Προσπαθουν, το εσωτερικό τους πρόβλημα, να το μεταφέρουν μεσα στην Βουλή, περιμένοντας στήριξη απο βουλευτες αλλων κομμάτων.

Αυτό σημαίνει, ότι αν η κυβέρνηση δεν παρει στήριξη απο βουλευτες αλλων κομματων, πως εχει χασει πλέον την δεδηλωμένη.

Ας υποθέσουμε, ότι κατα την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή, η ΝΔ καταθέτει πρόταση μομφης εναντίον της κυβέρνησης, διότι δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία σε συνθετη ονομασια για ολες τις χρήσεις.

Τοτε τι θα κάνουν οι ανελ ;

Δυο επιλογές έχουν ή να κάνουν την γνωστή πλεον σε αυτούς κυβισθηση, ή να ρίξουν την κυβέρνηση, με αιτιολογια , ότι δεν υπερασπίζεται τα εθνικα συμφεροντα.

Συνεπώς οδηγούμαστε σε εκλογές.

Ο Τσίπρας λοιπόν, πέφτει στην παγίδα που πηγε να στήσει στην αντιπολίτευση κ ιδιαίτερα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μοιραίος κ αδιορθωτος ο κ. Τσίπρας.

Ερριξε την κυβέρνηση Σαμαρά με αφορμή την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα.
Υποσχόμενος το σκίσιμο των μνημονίων, κάνοντας τον λαό να πιστέψει πως υπάρχουν εναλλακτικές πολιτικές που θα μας οδηγούσαν εκτός μνημονίων.

Ομως ο λογαριασμος της παλαβομαρας του πρώτου εξαμήνου ήρθε στις πλατες του λαού.

Η περήφανη διαπραγμάτευση των 17 ωρών κατέληξε σε ενα τριτο μνημόνιο, σε 100 δις € επιπλέον μετρα ,σε υποθήκευση της δημοσιας περιουσίας για 100 ετη κ σε ενα προνομοθετημενο τεταρτο μνημόνιο.
Αυτη είναι η αλήθεια!

Ομως τα εθνικα θεματα δεν είναι μνημόνια κ. Τσίπρα.

Σας προειδοποιούμε, μην τολμησετε να ξεπουλησετε την Ιστορία μας κ τους αγώνες ενός ολόκληρου έθνους, για να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία για το χρέος.

Θα βρείτε ενα ολόκληρο λαο απέναντι σας.
Αυτήν την φορά δεν σας σώζει τίποτα.

Previous ArticleNext Article