Αθλητισμός

Ήττα του ΠΟΕ στη Φαλάνη – Έχασε 3-0 από τον Σμόλικα

Δύσκολο απόγευμα για την ομάδα του ΠΟΕ στο γηπεδο της Φαλανης στο μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Ελασσόνας  ήταν πιο δραστηρια και εχοντας την κατοχη της μπαλας στο μεγαλυτερο διαστημα του α ημιχρονου, δεν μπορεσε να γινει επικινδυνη στα καρε του Σμολικα.

Αντίθετα η ομάδα της Φαλάνης παιζοντας με κυριο οπλο την δύναμη την μαχητικοτητα και της στημενες φασεις εκμεταλευτηκε το λαθος στην αμυνα και καταφερε στο 40 λεπτο με κεφαλια του Κακαβιτση να ανοιξει το σκορ.

Στο β  ημίχρονο ο πολυ κακος ΠΟΕ έπαιζε εντελως ανορθοδοξα και με πολλα λαθη σε ολες της γραμμες και χωρις να δημιουργησει φαση, δέχθηκε το δεύτερο γκολ και πάλι με τον Κακαβίτση στο 60΄, ενώ ο ίδιος παίχτης  σημείωσε χατ-τρικ στο 90′ μετά από σέντρα του Μακρή. 
Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας (2′ λ.τ. Καρέτζος), Σκούπρας, Γκατζιούρας, Μπέτσης, Μακρής, Μολάς, Μάτος (85′ Λάλλος), Σπανός, Κακαβίτσης.
ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Σακοράφας (46′ Σιαφαρίκας), Συνάπαλος, Λαγός, Κυρίτσης Αθ., Νταμπώσης (70′ Κωνσταντινίδης), Μπούσιας, Πετάνι (46′ Πάτσης), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Καραγκούνης.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article