Αθλητισμός

Ήττα του ΓΣΛ από την Καβάλα

Δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε ο Γυμναστικός  σήμερα, καθώς τον άγχος ήταν μεγάλο λόγω της βαρύτητας του αγώνα οπότε δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού της Νεάπολης με την Καβάλα, από την οποία και έχασε με 65-85.
Με απουσίες και πάλι οι «πράσινοι» προσπάθησαν αλλά η …κακή ημέρα φάνηκε από το …πρωί που οι φιλοξενούμενοι  απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ το οποίο και διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

gsl3
Διαιτητές: Γεωργιάδης-Ευφραιμίδης-Σιμητόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-28, 23-50, 48-69, 65-85.

ΓΣΛ (Σκαραφίγκας): Τόζιος, Τσούμας Γ., Τσουράκης 8, Τσούμας Α. 3, Μπέμπης 14 (3), Σπυρόπουλος 29 (2), Γκιουλέκας 8, Χαιρετίδης 3 (1), Γουμενόπουλος.

gsl1

ΚΑΒΑΛΑ (Πενταζίδης): Ερεβμπενάζιε 14 (1), Κελαϊδής 18 (4), Μάζουρτσακ 12 (3), Σαββίδης, Μανάκας, Σχοινάκης, Κυριακού 5 (1), Κουμλέλης 5, Γκέλιος 12 (4), Μούκας 3 (1), Ντιαλό 2, Σκλήβας 14.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ (τεχνικός ΓΣΛ):
«Δυστυχώς για εμάς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε τις απουσίες ούτε το πρέπει για τη νίκη, το άγχος κυρίευσε λίγο παραπάνω την προσπάθειά μας στο πρώτο ημίχρονο. Με την λογική ότι στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν τελειωμένο, παίξαμε καλύτερα, δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες, διότι σήμερα κέρδισε από το πρώτο λεπτό η ομάδα που μπήκε στο γήπεδο και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Για μένα αυτό ήταν το νούμερο ένα κίνητρο, δεν μπορέσαμε πείσουμε, ενώ όλη την εβδομάδα ήμασταν καλά».

Previous ArticleNext Article