Αθλητισμός

Ήττα στο κύπελλο για την γυναικεία ομάδα του βόλεϊ

Την ήττα με 0-3 γνώρισε η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , από τον ΓΣ.ΝΙΚΑΙΑΣ , για το θεσμό του κυπέλου! ( 21-25,24-26,19-25)

Η ομάδα της Ελασσόνας, παρατάχθηκε με την ομάδα των κορασίδων –  νεανίδων, αφού την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στον ημιτελικό του πρωταθλήματος , της Περιφέρειας, απέναντι στην ομάδα των 8 μεταγραφών, έμπειρων παικτριών και από τις Εθνικές κατηγορίες ομάδα της Νίκαιας, δείχνοντας ένα ανταγωνιστικό και καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο έπαιξε στα΄΄ίσια΄΄ την αντίπαλη έμπειρη ομάδα, και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές οι παίκτριες στο 1ο σετ – καθώς έχασε7 σερβίς- και 8 άουτ επιθέσεις !, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά!

Στο 2ο σετ η νεανική ομάδα της Ελασσόνας πίεσε δυνατά στο σερβίς – πήρε 7 άσους-  έφτασε να προηγείται με 23-21 , αλλά η εμπειρία των αντίπαλων παικτριών στα καθοριστικά σημεία έκριναν την τελική έκβαση του σετ..

Γενικά η ομάδα των νεανίδων έδειξε έτοιμη για τον σημαντικό αγώνα με τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στον ημιτελικό της Περιφέρειας, δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο την γυναικεία ομάδα της Νίκαιας και αν υπήρχε η απαραίτητη ψυχραιμία σε κάποια σημεία του αγώνα , σίγουρα θα ήταν και διαφορετικό το σκορ!

Από την ομάδα εξαιρετικές ήταν οι Παναγιώτου με 13 πόντους, 80% υποδοχή και 5 άσους, 14 άμυνες!, η Χατζηβασίλη που ήταν η παίκτρια ( 14χρονη) με 65% υποδοχή,  11πόντους και 4 άσσους καθώς και η νεαρή πασαδόρος Μπαλογιάννη που έδειξε στοιχεία ώριμου παιχνιδιού και άριστης τεχνικής!

Από την αντίπαλη ομάδα κορυφαία η Τοσιούδη Όλγα ( παίκτρια της ΕΑΛ στηνΑ1, Φιλαθλητικού Α1 ..) που σε καθοριστικά σημεία κράτησε το σκορ με τις επιθέσεις της και τα μπλοκ΄΄,πολύ καλή παρουσία και από την ακραία Νούσια που έδειξε στοιχεία καλής επιθετικής παίκτριας και του λίμπερο Χατζηελευθερίου , που όσο αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλή τεχνική κατάρτιση..

Η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  συγχαίρει την ομάδα της Νίκαιας για τη νίκη και της έυχεται καλή συνέχεια στο θεσμό του κυπέλου!

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) : Μπαλογιάννη,  Χατζηβασίλη, Παναγιώτου,  Παπαδοπούλου Ζωή,  Τσιγγέλη,  Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Πίγκα, Ζιάκου..

Previous ArticleNext Article