Παραπολιτικά

Έτοιμος να κάνει… ματ ο Ευθυμίου! Υποψηφιότητα που αλλάζει τη σκακιέρα στο δήμο Αγιάς

Συνεχίζει ακάθεκτος τις επαφές για το ψηφοδέλτιό που ετοιμάζει ενόψει της επερχόμενης εκλογικής μάχης στο δήμο Αγιάς ο Δημήτρης Ευθυμίου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν ασχολείται με το τι γίνεται αριστερά-δεξιά στα… χαρακώματα τα αντιπολιτευτικά στην Αγιά, ούτε κόπτεται για να μαντέψει τι θα κάνει ο δήμαρχος Γκουντάρας και πότε θα ανακοινώσει (τι έκπληξη!) ότι θα ‘ναι ξανά υποψήφιος.

Κοιτάζει μόνο μπροστά για το δήμο Αγιάς, με τις πληροφορίες να λένε πως σύντομα ο Ευθυμίου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ονόματα – ΕΚΠΛΗΞΗ από την περιοχή που σπεύδουν να συστρατευθούν στο πλευρό του. Νέα, άφθαρτα πρόσωπα που διαπρέπουν στον επαγγελματικό στίβο και η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση… Αλλά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που επιθυμούν να πάρουν μέρος σ’ αυτή την πολλά υποσχόμενη προσπάθεια για αλλαγή και νέα αρχή στο δήμο της Αγιάς.

Υποψηφιότητα με κύρος, σοβαρότητα και προς πάσα κατεύθυνση διεισδυτικότητα, έχει ξεκάθαρα μεγάλο ρεύμα στα μέρη της Αγιάς ο Δημήτρης Ευθυμίου. Και αν μη τι άλλο η δική του υποψηφιότητα έρχεται να αλλάξει ολότελα την προεκλογική σκακιέρα, σ’ ένα δήμο που τόσα χρόνια έκανε… ματ ο Αντώνης Γκουντάρας! Τώρα όμως ΕΡΧΕΤΑΙ νέος παίκτης και εμφανίζεται ισχυρός…

Β.Β. tinealarissa.gr

Previous ArticleNext Article