Λάρισα

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η  κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, στο λόφο του Φρουρίου, στο μεζεδοπωλείο «ΦΙΛΕΛΛOIΝΩΝ». Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γκουτζέλας Σάκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους σε μια κατάμεστη αίθουσα για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. ν. Λάρισας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν παλιοί Πρόεδροι της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε., Αιρετοί του Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Πρόεδροι του συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κ. Κούμας» ν. Λάρισας. Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο κ. Καραμούρτος Δημήτριος, ο κ. Καρτσαφλέκης Κωνσταντίνος, ο κ. Καραΐσκος Βάϊος ο κ. Νταφούλης  Δημήτριος, ο κ. Κουτσογιάννης Βασίλειος, ο κ. Πράππας Αντώνιος, ο κ. Χαραλάμπους Παναγιώτης, ο κ. Θεμελής Θεόδωρος και ο κ. Καρανάσης Νικόλαος.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι Βουλευτές του νομού, ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο κ. Χρήστος Κέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Παιδής η εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο Αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Χασιώτης, ο Πρόεδρος της εκτελεστικής Γραμματείας της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. κ. Αθανάσιος Γκουτζέλας, και ο εκπαιδευτικός πρώην Αντιδήμαρχος Τεμπών – μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. κ. Γεώργιος Μπασδέκης.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Πινακάς Βασίλειος, ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Παπαλέξης Δημήτριος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Πολιτευτής κ. Αξιόγλου Ελένη, η Πολιτευτής και Πρόεδρος του Τομέα της  UNESCO στο ν. Λάρισας κ. Κάλλα Θεοδώρα, οι πρώην Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Λιάπης Χρήστος (ν. Λάρισας) και ο κ. Καφανέλης Χαράλαμπος (ν.Τρικάλων), ο πρώην Προϊστάμενος Εκπαίδευσης κ. Γκανάκος Νικόλαος, ο πρώην Αντινομάρχης κ. Ντόκος Βασίλειος, ο πρώην Προιστάμενος Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Κούργιας Βασίλειος, ο κ. Βράκας Βασίλειος ως Εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Λάρισας,  ο πρόεδρος  της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κ. Γερογιώκας Ηρακλής, ο Αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. κ. Καρκαλής Νικόλαος, ο Αιρετός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. κ. Κοντσιώτης Κωνσταντίνος, η Σχολική Σύμβουλος Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Ξυνοπούλου Ελένη,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κ. Κούμας» κ. Παπαποστόλου Δημήτριος, ο Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κ. Κούμας» κ. Νάστος Γεώργιος, ο Αιρετός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. ν. Λάρισας κ.Δραγανιδάκης Δημήτριος.

Το δύο φλουρί της βασιλόπιτας είχε ως δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα και διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου  VOULGARIS TRAVEL (Αλεξ. Παπαναστασίου 55, Λάρισα).

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Παιδή για την ευγενική  χορηγία καθώς προσέφερε τις τιμητικές πλακέτες.

 DSC_0516

DSC_0525

DSC_0536

DSC_0546

DSC_0558

DSC_0573

DSC_0590

DSC_0596 (2)

DSC_0611

DSC_0627

Previous ArticleNext Article