Αθλητισμός

Έκοψε πίτα και τίμησε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ο ΠΟΕ

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο καφέ-μπαρ  Μουσική Σκηνή η κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας του ΠΟΕ.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας π. Αλέξανδρος Ρουμπιές και παρεβρεθηκαν οι ποδοσφαιριστες, ο προπονητης Ζησης Ζιαγκας και το Δ.Σ της ομαδας.

Ο προεδρος Αλκης Χατζηβασιλης ευχαριστησε τους καλεσμενους μιλησε για τους στοχους του συλλόγου και ευχηθηκε καλη χρονια με επιτυχιες χωρις τραυματισμους, ενώ στη συνέχεια τιμήθηκαν για την πολυετη και πολυτιμη επί σειρά ετών προσφορα τους στην ομαδα οι παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες Τουργαιδης Τακης και Λαζαρου Γιωργος.

Ο Δημαρχος Ελασσόνας  Νίκος Ευγγελου στη σύντομη τοποθέτησή του, ευχηθηκε καλη χρονια με επιτυχιες και έκανε λόγο για τα εργα που προκειται να γινουν στο δημοτικο γηπεδο του ΠΟΕ εντος του 2019.

Στην εκδήλωση παρευρεθηκαν ο Βουλευτης της Ν.Δ Κατσιαντωνης Γεωργιος, ο αντιπεριφερειαρχης Παιδης Αθανάσιος, η πολιτευτης της Ν.Δ Μπιζιου Στελλα ο υποψηφιος Δημαρχος Γατσας Νίκος, δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρωην προεδροι Σιδηροπουλος Κωστας και Ζηρδέλης Θωμάς.

Στα αξιοσημείωτα το  πολυ ωραιο κλιμα και το οικογενειακο περιβαλλον που πλέον δείχνει οτι ο ΠΟΕ  κινείται σε ένα υγιές περιβαλλον μεταξυ διοικησης, προπονητη, παιχτων και  φιλαθλων οπως αρμοζει στην ιστορια του, ατενιζοντας το μελλον με νεους στοχους και επιτυχιες οπου με δουλεια και υπομονη μπορουν να πραγματοποιηθουν.

*Χρήστος Αγοραστός

 

Previous ArticleNext Article