Λάρισα

Άννα Βαγενά: «Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες στο Αρχαίο Θέατρο»

BAGENA

Την ικανοποίησή της για την απόφαση του δήμου Λαρισαίων να χρηματοδοτήσει με 300.000 ευρώ από το ταμείο της ΔΕΥΑΛ τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του Αρχαίου Θεάτρου, εκφράζει με ανακοίνωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Αννα Βαγενά.

Η δήλωση της κ. Βαγενά έχει ως εξής :

«Θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου για την πρόσφατη εξέλιξη που θα οδηγήσει στην επανεκκίνηση των εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης του Α’ Αρχαίου Θεάτρου της πόλης μας, αυτού του μοναδικού μνημείου πολιτιστικής κληρονομιάς που κοσμεί τη Λάρισα. Αναφέρομαι στη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων να χρηματοδοτήσει το έργο του Α’ Αρχαίου Θεάτρου με 300.000 ευρώ από το ταμείο της ΔΕΥΑΛ.

Είναι πολύ σημαντικό πως μετά από ένα χρονικό διάστημα νέκρωσης και απραξίας, το έργο ξεκινά και πάλι, φέρνοντας πιο κοντά τον τελικό στόχο όλων των φορέων που ασχολούνται με την αποκατάστασή του, αλλά και όλων των πολιτών της Λάρισας: την επαναλειτουργία του θεάτρου, όσο το δυνατόν συντομότερα, και το ανέβασμα παραστάσεων σ’ αυτό, με το κοινό να παρακολουθεί το θέαμα από το κοίλο».

 

Previous ArticleNext Article