Αθλητισμός

Άνετη πρόκριση του ΠΟΕ στους 16 του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Ανωτερος ο ΠΟΕ σε ολη την διαρκεια του αγωνα παιζοντας σε ενα βαρυ γηπεδο και κατω απο δυσκολες καιρικες συνθηκες περασε άνετα στη φαση των 16 της ΕΠΣΛ με 0-3 απο τα Βουναινα παρουσια λιγοστων φιλάθλων.

Σοβαρος απο το ξεκινημα του αγωνα και εχοντας παρει τον ελεγχο του ματς καταφερε απο το ξεκινημα στο 5 λεπτο να σκοραρει με σουτ του Ζηρδελη και να μπει μπροστα στο σκορ με 0-1,στην συνεχεια χωρις να κινδυνευσει ιδιαιτερα με καλη κυκλοφορια και εχοντας τον ελεγχο του παιχνιδιου εχασε σωρεια ευκαιριων για μεγαλυτερο σκορ.. ετσι στο 45 λεπτο με σουτ του Μπαρλαγιαννη εγινε το 0-2 και με την ληξη του ημιχρονου πηρε ενα σαφες προβαδισμα προκρισης.
Στο ξεκινημα του β ημιχρονου και μαλιστα πολυ γρηγορα εκανε στο 50 με σουτ του Αθανασουλη το 0-3 κλειδωνοντας την νικη προκριση και δινοντας την δυνατοτητα στον προπονητη κ .Ζηση Ζιαγκα να χρησιμοποιηση 3 νεαρου ς δινοντας τους χρονο συμμετοχης…εβαλε τον Καραγκιοζη στη θεση του Αθανασουλη ,τον Γκαντουνα στη θεση του Νταμπωση και τον Καλαιτζιδη στη θεση του Καραγκουνη..στο 46 με το ξεκινημα ειχε γινει ηδη λογω τραυματισμου αλλαγη ο Περτζιονι και στη θεση του μπηκε ο Λαγος.
Ετσι ο κυπελλουχος ΠΟΕ περιμενει πλεον την κληρωση για να μαθει τον επομενο αντιπαλο του στη φαση των 16.
προσοχη πλεον στην ομαδα του ΠΟΕ εστιαζεται στο επομενο ματς πρωταθληματος με την Δοξα Βλαχογιαννιου την Κυριακη 22 Δεκ και ωρα 15:00 στο δημοτικο γηπεδο Ελασσονας.
Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Συνθεση Γκουτζουρελας ,Μπουσιας Νταμπωσης Περτζιονι Σουγλης Αθανασουλης, Ζηρδέλης,  Καραγκουνης Λαζαριδης Ματουλας Μπαρλαγιαννης.
Αναπληρωματικοι Λαγος Πετανι, Χάμος, Γουπος Γκαντουνας Καραγκιοζης Καλαιτζιδης
Α.Ο.Βουναινα( προπονητης Τζιολας Βαγγελης).
Συνθεση Μπιμπλιτζης Μερτζιανιδης Σουφχαρας Νταναβαρας Σετζας Βλησαροπουλος Χριστοδουλου Γεωργουλας Τσανας Θανασιας Δαλαμπυρας Καλογιαννης.
Αναπληρωματικοι Ελευθερογλου Ρουμελιωτης Λαμπρακης Χατζοπουλος Τριτοπουλος Τσαπραζης.
Διαιτητης Σταικος, Βοηθοι Μανος ,Παραφεστας.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article