Αθλητισμός

Άνετη νίκη του ΠΟΕ κέρδισε 4-1 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Χωρίς να πατήσει το γκάζι ο ΠΟΕ επιβλήθηκε του Αχιλλέα Φαρσάλων με 4-1 σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Ελασσόνας ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο για να παραμείνει σε τρoχιά πλει οφ.
Το φιλμ του αγώνα:
 15′ σουτ του Μπαρλαγιαννη και 1-0
20′ σουτ του Καραγκουνη και 2-0
43′ ωραια ατομικη προσπαθεια του Γκαραγκουνη κανει ωραια λομπα και η μπαλα λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι.
55′ πλασε του Κυριτση και κορνερ μετα απο κοντρα σε αμυντικο.
56′ χαμενη ευκαιρια για τα Φαρσαλα  οταν σουτ πλασε απεκρουσε σωτηρια ο Γουπος
65′ aλλαγη στη θεση του Κυριτση Θ .ο Καλυβας
 70′ λεπτο φαουλ λομπα του Γκαραγκουνη και 3-0.
72′ αλλαγη στη θεση του Νταμπωση ο Γκαντουνας
 80′ απο λαθος στην αμυνα του ΠΟΕ εκλεψαν την μπαλα οι παιχτες του Αχιλλεα και παιζοντας το ενα δυο πλασαρε ο επιθετικος του Αχιλλεα και εκανε το 3-1.
80′ αλλαγη στη θεση του Μπαρλαγιαννη ο Κωνσταντινιδης..
83′ κλεψιμο της μπαλας απο τους παιχτες του ΠΟΕ ατομικη ενεργεια του Γκαραγκουνη περναει οποιον βρισκει βγαινει τετατ με τον τερμστοφυλακα πασαρει την μπαλα στον Κωνσταντινιδη που πλασαρει αποκρουει ο αμυντικος στη γραμμη, περνει την αποκρουση ο Ματουλας αποφευγει με προσποιηση εναν αντιπαλο και ψυχραιμα πλασαρει και κανει το 4-1 για τον ΠΟΕ.
85′ αλλαγη στη θεση του Γκαραγκουνη ο Χατζηβασιλης..
τελικο ΠΟΕ -Φαρσαλα 4-1
ΠΟΕ (Ζιαγκας Ζησης): Γουπος, Μπουσιας, Νταμπωσης, Σουγλης, Λαγος, Συναπαλος, Κυριτσης Αθ.,Πετανη, Μπαρλαγιαννης, Ματουλας, Καραγκουνης. Αναπληρωματικοι: Σακοραφας, Γκαντουνας, Κωνσταντινιδης, Βουγιουρδης, Χατζηβασιλης, Καλυβας, Παλασκας.

Αχιλλεας Φαρσαλων (Δανιλουλης): Κουτσογιαννουλης, Τσουλης, Κατσιανακης, Τλουπας, Ζησοπουλος, Κομισοπουλος, Πετρακης, Ταστεμεριδης, Κουμπρια, Γαγαρας, Παπακωνσταντινου. Αναπληρωματικοι: Ζιωγας, Καναβος, Ντινιαροπουλος, Σαμαρας, Γιαννουλοπουλος, Δημοπουλος.
Διαιτητης Νιτσας
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article