Αθλητισμός

Άλκης Χατζηβασίλης: «Πλήρης δικαίωση για τον ΠΟΕ»

Η είδηση της ανόδου του ΠΟΕ στη Γ’Εθνική αντέστρεψε το κλίμα τόσο στους κόλπους της ομάδας όσο και σε ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Άλκης Χατζηβασίλης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για πλήρη δικαίωση, τονίζοντας ότι η απόφαση της ΕΠΟ χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους συντελεστές της ομάδας και τον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Κ, Μπουχλαριώτη για τις προσπάθειες που κατέβαλε.

«Ήταν κάτι που χρειαζόταν τόσο ο σύλλογος όσο και η πόλη της Ελασσόνας. Δικαιωθήκαμε πλήρως έστω και κατ αυτόν τον τρόπο, γιατί καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια ολόκληρη τη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία και αν μη τι άλλο άξιζε την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία» είπε ο πρόεδρος του ΠΟΕ και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το διάστημα, από τη διακοπή του πρωταθλήματος και την απόφαση της ΕΠΟ για επικύρωση των βαθμολογιών μέχρι σήμερα, πιστεύαμε ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Δεν είχαμε απογοητευτεί.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ.Μπουχλαριώτη που κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να δικαιωθεί η ομάδα.


Από δω και πέρα θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή για να καταστρώσουμε τις κινήσεις μας με στόχο να ενισχύσουμε τον ΠΟΕ προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή πορεία.


Η άνοδος του ΠΟΕ στη Γ΄Εθνική αντανακλάται σε ολόκληρη την πόλη. Ο κόσμος είναι χαρούμενος και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας όπως έκανε μέχρι τώρα . Από δω και πέρα η στήριξη του είναι ακόμα πιο σημαντική για μας.


Ο ΠΟΕ έχει μεγάλη ιστορίας και θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου για να δυναμώσουμε την ομάδα και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη νέα πρόκληση».

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Previous ArticleNext Article