Λάρισα

Χωρικός αντιπεριφερειάρχης ο Χρ. Καλομπάτσιος

Τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες (ανά Νομό) και το ήμισυ των θεματικών αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων ανακοίνωσε στην Ομάδα του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, παρατείνοντας έτσι την αγωνία των υπολοίπων.

Έτσι, χωρικός αντιπεριφερειάρχης για την Π.Ε. Λάρισας και για δύο χρόνια ορίστηκε ο Χρ. Καλομπάτσιος, ενώ αντίστοιχα στην Καρδίτσα ο Γ. Νούσιος. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και για θητεία 4 χρόνων ανακοινώθηκαν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων ο Χρ. Μιχαλάκης και Μαγνησίας η Δωρ. Κολυνδρίνη.

Στους θεματικούς παραμένει Αθλητισμού Πολιτισμού ο Νίκος Λιούπας, ενώ νέα πρόσωπα είναι ο Τρικαλινός Ντ. Μπάρδας με αντικείμενο Περιβάλλοντος – Διαχείριση Νερών και ο Βολιώτης Γρ. Ιγγλέσης για Πολιτική Προστασία-Συγκοινωνιών Μεταφορών. Εντεταλμένος σύμβουλος για τα έργα ο Στ. Δημότσιος (χωρίς αμοιβή) και για τα νησιά των Σποράδων (με αμοιβή) ο Αθαν. Ζλατούδης. Η θητεία τους θα έχει ανοικτή ημερομηνία λήξης και ο λόγος που προχώρησε στην τμηματική ανακοίνωση των θέσεων εξουσίας στην Περιφερειακή Αρχή ο Κ. Αγοραστός είναι ότι πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα η Οικονομική Επιτροπή και οι υπόλοιπες.

Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι αντιπεριφέρειες Πρωτογενούς Τομέα, Υγείας και Προγραμματισμού Έργων.

 

Του Γιώργου Ρούστα-eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article