Λάρισα

Ρένα: Ενωμένοι, όλοι μαζί, προχωράμε μπροστά

«Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο: Ξεκινάμε, όλοι μαζί, την πλατιά συμμαχία που ενώνει, που εμπνέει, που δημιουργεί λύσεις για τη Λάρισα και τους Λαρισαίους».  Με τα λόγια αυτά, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου, αποδέχθηκε την στήριξη της ΝΔ, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, παρουσία του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

«Πριν λίγες ημέρες ανακοινώσαμε με τον κύριο Θανάση Μαμάκο και τους συναδέλφους των δυο  δημοτικών παρατάξεων «ΛΑΡΙΣΑ- ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και «ΛΑΡΙΣΑ-ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ» ότι συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις, ώστε οι δυο παρατάξεις να κατέβουμε μαζί στις προσεχείς εκλογές, προσφέροντας στους δημότες ένα ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης της πόλης», σημείωσε η κα Καραλαριώτου, αναφερόμενοι στην συμφωνία αρχών με την δημοτική παράταξη «Λάρισα-Πόλη του Αύριο», συμπληρώνοντας πως «οι καλύτεροι για να επιλύσουμε τα προβλήματα των Λαρισαίων και να δώσουμε στη Λάρισα νέα πνοή, νέα ώθηση, νέο όραμα και πάνω απ’ όλα νέα διοίκηση ικανή και έτοιμη να δουλέψει νυχθημερόν για το μέλλον, είναι η ενωμένη δημοτική μας παράταξη, είμαστε εμείς, και θα το αποδείξουμε».

Ασκώντας κριτική στην δημοτική αρχή του κ. Καλογιάννη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων επεσήμανε πως «είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η παρούσα δημοτική αρχή , έχει χάσει την ευκαιρία να χαράξει μια καινούργια πορεία για την πόλη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι πολίτες, όχι μόνο δεν λύθηκαν, αλλά αρκετά χειροτέρεψαν. Η πόλη βιώνει τη στασιμότητα  και πορεύεται χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, με οδηγό την αναποτελεσματικότητα, τη μετριότητα και τις ξεπερασμένες νοοτροπίες», σημείωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Μπορεί η Λάρισα να προχωρήσει στο 2020 με αντιλήψεις της δεκαετίας του ’80; Μπορεί να προχωρήσει μπροστά με απαρχαιωμένες ιδέες και πρόσωπα, με ιδεοληψίες, με ξεπερασμένες πρακτικές ; Μπορεί;

Εμείς απαντάμε . Δεν μπορεί!  Η ανατροπή αυτού που ζούμε, έχει γίνει πια όρος επιβίωσης  για την πόλη μας. Αφορά την καθημερινότητα μας, αφορά την ίδια τη ζωή μας.

Η Λάρισα χρειάζεται αλλαγή ! Χρειάζεται  ένα νέο ξεκίνημα.

Η Λάρισα σε κάθε γειτονιά της, σε κάθε περιφερειακό της διαμέρισμα, σε κάθε κοινότητα χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις. Χρειάζεται δράσεις με σχέδιο και πρόγραμμα. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, οι προτεραιότητες δεδομένες και είναι καθήκον μας να τα λύσουμε, χωρίς χρονοτριβή.

Με τις προτάσεις μας, με το πρόγραμμά μας και πάνω απ’ όλα με πολιτικό ήθος, απευθυνόμαστε στις Λαρισαίες και στους Λαρισαίους για να κάνουμε όλοι μαζί τη νέα αρχή που χρειάζεται η πόλη μας. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα. Δεν πρόκειται να αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα, αλλά με πολιτικές. Θα μείνουμε μακριά από ψέματα, ύβρεις, φτηνούς λαϊκισμούς, κενές υποσχέσεις και οτιδήποτε νοσηρό φέρνει μαζί του το χθες»

Κλείνοντας την ομιλία της η κα Καραλαριώτου τόνισε πως «στην προσπάθειά μας αυτή δεν περισσεύει κανείς. Εμείς δεν βάζουμε διαχωριστικές γραμμές. Ανοίγουμε τις πόρτες μας διάπλατα και καλούμε σε συνεργασία και συμπόρευση όλους τους φορείς της πόλης, όλες τις υγιείς δυνάμεις, όλες τις προσωπικότητες, όλους τους πολίτες, Όλους αυτούς που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και τους ίδιους στόχους για την πόλη μας.

Όλοι Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη που πετυχαίνει και διακρίνεται. Μαζί μπορούμε να πάμε την Λάρισα μπροστά. Απόψε  στέλνουμε μήνυμα.  Στέλνουμε μήνυμα ενότητας, μήνυμα αλλαγής, μήνυμα προοπτικής, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα νίκης ! Ενωμένοι, όλοι μαζί, προχωράμε μπροστά. Η Λάρισα είναι πάνω από όλα».

 

Previous ArticleNext Article