Ελασσόνα

«Ποδηλατάδα» στην Ελασσόνα για το περιβάλλον

«Ποδηλατάδα» με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων διοργανώνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Δήμος Ελασσόνας στο πλαίσιο των Περιβαλλοντικών Δράσεων του Ιουλίου. Σκοπός της ποδηλατικής διαδρομής είναι να προωθήσει το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης εντός οικισμού.

Η ποδηλατική διαδρομή θα έχει αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας και θα ξεκινήσει στις 19:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) στο τηλ. 24933050218 ή στην αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Ελ.Ταζέ στο τηλ. 6984117877 ή στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Κ. Δήμκο στο τηλ. 6983048023.

Σε όλη τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, λαμβάνοντας τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω covid-19, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και θα υπάρχει η υποστήριξη για λόγους ασφαλείας από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, το ΕΚΑΒ και το παράρτημα Ελασσόνας του Ερυθρού Σταυρού.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία Ελασσόνας, περιμετρικά της πλατείας και δια μέσου της 6ης Οκτωβρίου οι ποδηλάτες θα περάσουν μπροστά από την Μητρόπολη και το γήπεδο Ελασσόνας και στρίβοντας αριστερά από το κτηνιατρείο θα κατευθυνθούν προς Άγιο Σπυρίδωνα. Στη συνέχεια θα περάσουν μπροστά από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και θα προχωρήσουν προς Άγιο Αρσένιο. Φτάνοντας στον δρόμο Τσαριτσάνης και δια μέσου της Οικονόμου θα κατευθυνθούν προς τον τερματισμό που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

 

Previous ArticleNext Article