Ελασσόνα

Κέλλας από Λιβάδι: Η Μεγαλόχαρη να δίνει δύναμη στην πατρίδα μας

«Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Εκκλησίας και του Γένους μας. Όλες και όλοι μαζί, από κάθε γωνιά της γης, από τους καθεδρικούς ιερούς ναούς έως τα πιο απόμακρα ξωκκλήσια, υμνούμε και δοξολογούμε τη Μητέρα του Θεού, την Κυρία των Αγγέλων, την Προστάτιδά μας, την Παναγία μας.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Λιβάδι, όπου συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία, προσθέτοντας:

«Δυστυχώς, η μεγάλη αυτή γιορτή βρίσκει την Πατρίδα μας αντιμέτωπη με την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή της Εύβοιας και τις πυρκαγιές να έχουν σχεδόν διπλασιαστεί  σε σχέση με πέρυσι. Ευτυχώς, το κράτος προστάτευσε αποτελεσματικά τους πολίτες και δεν υπήρξε καμία απώλεια χάρη στο ηρωικό έργο των πυροσβεστών και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και συντονισμό της κυβέρνησης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και θα ήθελα, ειδικότερα, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων.

Σε κάθε περίπτωση, η προστασία του περιβάλλοντος είναι εθνική υπόθεση, γι’ αυτό και οφείλουμε, όλες και όλοι μαζί, να είμαστε σε επαγρύπνηση και να λαμβάνουμε, σε συνεργασία με τις αρχές, τα απαραίτητα μέτρα για τη διάσωση του φυσικού πλούτου της χώρας, με γνώμονα την ποιότητα της ζωής των παιδιών μας και την επιβίωση των επόμενων γενεών.

Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, η Μεγαλόχαρη να δίνει δύναμη, κουράγιο και να προστατεύει κάθε οικογένεια και κάθε σπιτικό! Χρόνια πολλά!»

 

 

Previous ArticleNext Article