Κόσμος

Ετσι είναι να δουλεύεις στη βιομηχανία του πορνό -Υπάλληλοι περιγράφουν

Η βιομηχανία του πορνό τα τελευταία χρόνια… ανθεί.

Ετσι, οι θέσεις στη βιομηχανία αυξάνονται και αρκετοί είναι αυτοί που βρήσκουν μια δουλειά εκεί. Πώς είναι, όμως, να δουλεύεις στο πορνό;

Το Buzzfeed μίλησε με ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οπως σημειώνει, πάντως, συνάντησε χαρούμενους ανθρώπους.

«Ανησυχούσα πως η δουλειά στη βιομηχανία των ενηλίκων θα ήταν άθλια. Νόμιζα πως οι ιδιοκτήτες ήταν άτομα που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο και θα ήταν κάπως “κατώτεροι”. Ωστόσο, ο επαγγελματισμός είναι πολύ υψηλός με κορυφαία ταλέντα και άριστη διαχείριση. Οι ιδιοκτήτες στο ManyVids είναι ωραίοι άνθρωποι. Δεν το περίμενα καθόλου», είπε ένας εργαζόμενος.

Από την πλευρά του ένας κειμενογράφος ανέφερε: «Ο καλλιτεχνικός διευθυντής δούλευε στον χώρο της μόδας, ωστόσο, άλλαξε δουλειά γιατί βρήκε περισσότερη ελευθερία για να εκφράσει τη δημιουργικότητά του απ’ ότι στο παρελθόν. Ανθρωπος από το βοηθητικό προσωπικό εργαζόταν σε τράπεζα».

«Προτιμώ πράγματι να δουλεύω σε πορνό. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Δεν υπάρχουν πολύπλοκες σχέσεις που συνεπάγονται με επιχειρηματικούς ελιγμούς. Υπάρχει διαφάνεια», υποστηρίζει ένας άλλος.

Το λες στην μάνα σου; Οχι!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενώ εργάζονται στο συγκεκριμένο κλάδο το κρατούν μυστικό από συγγενείς και φίλους, παρόλο που η δουλειά τους τους αρέσει.

Ενας αναλυτής δεδομένων αναφέρει σχετικά: «Το πιο δύσκολο μέρος για μένα αφού πήρα τη δουλειά στο ManyVids ήταν η στιγμή που με ρωτούσαν συγγενείς και φίλοι που δουλεύω. Παλιότερα, συνήθιζα να λέω στις πωλήσεις, αλλά οδηγούσε σε όλο και περισσότερες ερωτήσεις. Κάποια στιγμή, έπρεπε να λέω ψέματα. Πλέον, λέω: “Ξέρεις το YouTube; Λοιπόν, είμαστε πολύ καλύτεροι».

Πορνό στο PC στη δουλειά, τι πιο φυσιολογικό;

Στη συγκεκριμένη δουλειά, πολλοί χρειάζεται να βλέπουν πορνό, καθώς εργάζονται πάνω στο αντικείμενο. Οπότε το να παίζουν τέτοιου είδους βιντεάκια στον υπολογιστή τους είναι απόλυτα φυσιολογικό.

«Λατρεύω να βλέπω τις φάτσες επισκεπτών όταν μπαίνουν και βλέπουν στους υπολογιστές μας πορνό. Είναι μια συνηθισμένη μέρα», αναφέρει ένας.

Και μερικές ερωτήσεις-απαντήσεις που υπάρχουν στο Reddit:

Ποιο είναι το πιο αστείο πράγμα που έχεις δει να κάνει κάποιος γυμνός;

«Ανδρες να χορεύουν freestyle rap, ενώ ήταν ολόγυμνοι».

Εκανε τη σεξουαλική σου ζωή χειρότερη;

«Οχι, αν έγινε κάτι την έκανε καλύτερη».

Γιατί;

«Εμαθα να εκτιμώ το κορίτσι που είμαι και να έλκομαι περισσότερο από αυτή και “κανονικά” κορίτσια και όχι από “πλαστικά”.

Ποιο είναι το καλύτερο που δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν για τη βιομηχανία του πορνό και ποιο το χειρότερο.

«Το καλύτερο; Κάνουμε πλάκα με τους πελάτες. Ειλικρινά κάνουμε περίεργα και ανόητα πράγματα για να δούμε αν θα τα αγοράσουν και το κάνουν. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για το πορνό. Επίσης, υπάρχει αναπτυγμένο επίπεδο στην τεχνολογία, με τους ανθρώπους να καινοτομούν. Το κακό: Τα χρήματα».
Πηγή: iefimerida.gr

Previous ArticleNext Article