Λάρισα

Επίσημη δήλωση Κούγια για μερίδα οπαδών: «Όταν πήγα απέναντι, τρέχανε σαν π@@@ακια»

ο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ στιγματίστηκε και από την ένταση που υπήρξε στην αρχή της αναμέτρησης μετά τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Αλέξη Κούγια και το ντου του μεγαλομετόχου των «βυσσινί» στις εξέδρες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρισας με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στις εξέδρες χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

Επίσης ευχαρίστησε όσους τον χειροκρότησαν για την ενέργεια του και αναφέρθηκε και στην υπόσχεση που τους έδωσε και την οποία θα τηρήσει.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή για την εμφάνιση της ομάδας. Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε νέο προπονητή και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Σε λίγο θα μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν μας δίνουν πέναλτι και μας κόβουν επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ θέλω να το δώσω στους χιλιάδες οπαδούς μας που κατεξευτέλισαν αυτά τα 15 αποβράσματα με επικεφαλής τους γνωστούς Αλβανούς και τον Χαλκιά, που μόλις πήγα απέναντι μόνος τρέχανε σαν τα π………ακια και από την πολύ πρέζα σκόνταφταν κι έπεφταν κάτω.

Στους χιλιάδες πραγματικούς οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο με τα παιδιά τους και με χειροκρότησαν για την προσπάθεια που κάνω έδωσα μία υπόσχεση και θα την τηρήσω:

Αυτά οι 15 Αλβανοί πρεζάκηδες και οι φίλοι τους οι Έλληνες που κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών στη Λάρισα και καταστρέφουν τα πιτσιρίκια στο γήπεδο ποτίζοντας τα χασίς και ηρωίνη δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο μας.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο αλλά και σε όποιο άλλο παιχνίδι τολμήσουν να έρθουν θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Από σήμερα ακόμη και στο σπίτι τους θα βλέπουν εφιάλτες, γιατί γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συγχωρήσει ποτέ όποιον έβρισε τη μάνα μου.

Έχω κάνει υπομονή 3 χρόνια, αλλά ο χρόνος τους τελείωσε.

Αυτή τη στιγμή στις φωτογραφίες βλέπω τα πρόσωπα τους ένα ένα.

Όσο γι αυτόν που κάνει εμπόριο όπλων με το κρητικό επώνυμο και που παρακάλαγε να μπει στο συμβούλιο της ΑΕΛ τις προηγούμενες μέρες έχω ανοίξει ειδικό λογαριασμό».

Previous ArticleNext Article