Λάρισα

Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, εντυπωσιακή εμφάνιση του παιδικού τμήματος στη Στυλίδα

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου το Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων στη Στυλίδα Φθιώτιδας, συμμετέχοντας στην 1η Παιδική Χορωδιακή Συνάντηση, που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας και ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας.

Στην 1η Παιδική Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας και η Χορωδία Εκκλησιαστικής και Παραδοσιακής μουσικής Ιερού Ναού Παμμ. Ταξιαρχών Σχηματαρίου.

Το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο πλημμύρησε από μελωδίες ελλήνων και ξένων συνθετών που ερμήνευσαν με ενθουσιασμό οι μικροί χορωδοί.

Η παρουσία της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Φαρσάλων ήταν εξαιρετική και χειροκροτήθηκε θερμά από το φιλόμουσο κοινό. Τη χορωδία συνόδεψε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Κατερίνα Ζαρογιάννου. Τη διεύθυνση και διδασκαλία του συνόλου είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας κ. Επαμεινώνδας Ζαρογιάννης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δερλός αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχουν οι εκδηλώσεις αυτές στην ανάπτυξη του πολιτιστικού επίπεδου στις τοπικές κοινωνίες. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας προς τιμή όλων των χορωδιών.

Την παιδική χορωδία συνόδευσαν στη Στυλίδα ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κωνσταντίνος Δερλός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννης Μαλέτσικας και γονείς των παιδιών.

20170522 farsala children choir 768x457

Previous ArticleNext Article