Αθλητισμός

Ποδαρικό με το δεξί για τον ΠΟΕ

 

Ποδαρικό με το δεξί στο πάγκο του ΠΟΕ έκανε ο Δημήτρης Μπουκουβάλας, κερδίζοντας στη πρεμιέρα την νεοφώτιστη στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, Α.Ε. Βουναίνων με 2 – 3.

Ο ΠΟΕ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να δείξει τις προθέσεις του. Αρχικά στο 8′ ο Κυρίτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ, ενώ ο Ματούλας στο 10ο λεπτό από πλεονεκτική θέση για γκολ αστόχησε.

Στο 15′ όμως ο Μπούσιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ελασσόνας, τη στιγμή όπου στο 17′ με αυτογκόλ του Γιώργου Χατζηλιάδη γράφτηκε το 0 – 2 από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο 62′ λόγω αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Παπαχρήστου, ο Ματούλας πέτυχε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Κάπου εκεί τα Βούναινα αφυπνήστικαν. Αρχικά στο 71′ ο Σταύρος Χατζηλιάδης εκτέλεσε φάουλ με τον Γούπο να μην μπλοκάρει σταθερά, δίνοντας τη δυνατότητα στον Ραπτόπουλο από κοντά να μειώσει προσωρινά σε 1 – 3. Οι γηπεδούχοι μάλιστα στο 75′ είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζηλιάδη, πριν πετύχουν στο 87′ με τον Βαγγέλη Γκομοσίδη το δεύτερό τους τέρμα στην αναμέτρηση που ήταν και αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.

Οι Συνθέσεις
Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς (70’ Γκομοσίδης), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Καρέντζος, Σχοινάς (70’ Ραπτόπουλος), Χριστοδούλου Κ. (82’ Μερτζανίδης Φ.), Καζάνι Γ. (85’ Καζάνι Κ.), Τριανταφυλλόπουλος, Χατζηλιάδης Σ.

ΠΟΕ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης (69’ Μπαρλαγιάννης Γ.), Ποτόσογλου (46’ Γελαλής), Κυρίτσης Θ. Κυρίτσης Γ., Παναγιώτου, Καραμάνος (53’ Παπαχρήστος), Ματούλας, Μπούνα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νίκζας, Νάκας.

Arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article