Ελασσόνα

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επαρχίας Ελασσόνας ενημερώνει και προσκαλεί όλους τους Κυνηγούς της Επαρχίας, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου όπου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης του απαιτούμενου αριθμού μελών η συνέλευση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι κυνηγοί- μέλη που έχουν εκδώσει Άδεια Θήρας στον Σύλλογο μας για την Κυνηγετική Περίοδο 2016-2017.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επαρχίας Ελασσόνας προσκαλεί όλους τους Κυνηγούς, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 12.00 π.μ. στο κέντρο Αρχονταρίκι (1χλμ. Ελασσόνας – Κοζάνης) όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με την ορχήστρα του Βαγγέλη Πέϊου.

Θα υπάρξει Λαχειοφόρος με δώρο μια Καραμπίνα Benelli Comfort. Τα λαχεία προπωλούνται στην τιμή των 2,50€ από το Δ.Σ. ή μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου.

Τιμή εισόδου 3€.

Previous ArticleNext Article