Λάρισα

Ο Λαρισαίος υποπυραγός ντύνεται ανήλικος σε ιντερνετική πλατφόρμα – «Για τον καημό της μάνας μου έχω τις φωτογραφίες»

Προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη κρίθηκε μετά τη χθεσινή του απολογία και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 39χρονος υποπυραγός που κατηγορείται για την παραγωγή και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος αξιωματικός αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ η συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν πορνογραφικό και η προφυλάκιση του πελάτη της, έγινε υπό το βάρος της κοινής γνώμης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 39χρονος υποπυραγός, ανέφερε ότι ήθελε να παντρευτεί και να κάνει κορίτσια με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, διότι αυτός ήταν ο καημός της μητέρας του. Τονίζοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που έχει στην κατοχή του, φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια, για να του θυμίζουν τον καημό της μητέρας μου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η 32χρονη σύντροφος του τον ζήλευε πολύ, ενώ βλέπει τα παιδιά της ως δικά του. Σχετικά με τις φωτογραφίες της 10χρονης (μικρότερης) κόρης της συντρόφου στο κινητό του, οι οποίες είναι ζουμαρισμένες στα επίμαχα σημεία, ισχυρίστηκε ότι τις έχει, διότι η 32χρονη κάνει αποτρίχωση σε άνδρες μέσα στο σπίτι, με τα δύο κορίτσια να κυκλοφορούν με κοντά σορτσάκια μέσα σε αυτό, κάτι που δεν  είναι σωστό και για αυτό τον λόγο, έβγαλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, προκειμένου να τις δείξει σε αυτή.

Ο Υποδιοικητής του Αερολιμένος Σκιάθου, κατά την απολογία του, τόνισε ότι έχει εξάρτηση από το διαδικτυακό σεξ και συμμετέχει σε πλατφόρμα ενηλίκων, στην οποία υποδύεται διάφορους ρόλους, μεταξύ αυτών και του ανηλικού.

Τέλος, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής της 32χρονης ζητούν δημοσιοποίηση των στοιχείων του υποπυραγού για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε παρόμοιες υποθέσεις.

thenewspaper.gr

Previous ArticleNext Article