Ελλάδα

31 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Στα 2145 το σύνολο – Στους 99 οι νεκροί

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα, 13.04.2020 και ο Σωτήρης Τσιόδρας θα κάνει την… αρχή των ανακοινώσεων, με τον πρωθυπουργό να παίρνει την σκυτάλη.

Όπως κάθε μέρα, στις 18:00 ο κ. Τσιόδρας ενημερώνει για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα, ενώ στις 19:30 θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Όλα αυτά ενώ η λίστα του θανάτου αυξάνεται στην Ελλάδα και το Πάσχα απέχει πια μια “ανάσα”, με την κυβέρνηση να θέλει να δει τους πολίτες να είναι “συγκρατημένοι” για να μην υπάρξει πισωγύρισμα.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, λοιπόν, είπε πως υπάρχουν 31 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πια σε 2.145 και το 56% εξ αυτών να είναι άνδρες.

73 συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 68 έτη, ενώ 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 81% εξ αυτών έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι μεγάλης ηλικίας.

16 έχουν βγει από τα νοσοκομεία, ενώ σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, ένας θάνατος ακόμη καταγράφηκε, με τον συνολικό αριθμό αυτής της “μαύρης” λίστας να αριθμεί 99 ονόματα.

Τέλος, αναφέρθηκε πως η ημερήσια αυτή ενημέρωση θα συνεχιστεί μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ θα αρχίσει ξανά την Δευτέρα του Πάσχα.

Previous ArticleNext Article