Λάρισα

Το «ευχαριστώ» του Τέλη Γκούμα

Ο Τέλης Γκούμας διετέλεσε για πολλά χρόνια παράγοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας και παράλληλα έπαιξε σημαντικό ρόλο στα αθλητικά τεκταινόμενα μέσα από την ΕΠΣΛ. Άνθρωπος «κόσμημα» όλα αυτά τα χρόνια με ήθος, βοήθησε πάρα πολλά σωματεία ως πραγματικός «αιμοδότης».

Ο ίδιος με προσωπική του τοποθέτηση ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας και παράλληλα από μέλος της ΕΠΣΛ και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια. Ο λόγος που αποχώρησε είναι οι νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Φίλε πρόεδρε Δημήτρη. Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. όπως γνωρίζετε επαγγελματικοί λόγοι δεν επιτρέπουν την φυσική παρουσία στην προσπάθεια που γίνεται τους 13 τελευταίους μήνες ώστε να επανέλθει το ποδόσφαιρο του νόμου μας στην κανονικότητα και την καταξίωση που του αξίζει. Σας παρακολουθώ καθημερινά και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μου δώσατε τη δυνατότητα να είμαι ένα απλό μέλος αυτής της προσπάθειας. Πιστεύω ότι αυτούς τους μήνες που είμαστε στην διοίκηση της Ένωσης δώσαμε στους παράγοντες να καταλάβουν ότι είμαστε αξιόπιστοι είμαστε γνώστες και όχι καιροσκόποι. Ότι πάρα τα λάθη μας και τις διαφωνίες μας είχαμε μόνο ως γνώμονα το καλό των σωματείων και τη βελτίωση των συνθηκών είτε με παρεμβάσεις και συναντήσεις στους δήμους είτε με ορθή οικονομική πολιτική που μας επιτρέπουν ώστε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές να ελαφρύνουμε τον κόπο των παραγόντων.

Πέρασα μια 10ετια στη διοίκηση της Ένωσης και όλα αυτά τα χρόνια ήμουν όπως όλοι γνωρίζετε ότι η ιστορία και η δουλειά γίνονται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους παράγοντες και μέλη του Δ.Σ. όλους τους διαιτητές και παράγοντες της διαιτησίας τους προπονητές και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές που με το ταλέντο και τη μαχητικότητα τους μας έχουν κάνει υπερήφανους ανά την Ελλάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες όλων των ενώσεων που συνεργαστήκαμε καλά αυτά τα χρόνια. Τους προέδρους της ΕΠΟ αυτά τα χρόνια και εύχομαι στο Βαγγέλη το γραμμένο να πετύχει τους στόχους του για το ποδόσφαιρο.

Επίσης όλους τους υπαλλήλους της Ένωσης για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερη μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους εντός και εκτός Λάρισας. Ιδιαίτερα το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας ελευθέριο και όλα τα παιδιά των sports sites που δίνουν πάντα τη μάχη της ενημέρωσης. Ευχαριστώ και την οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια που με στήριξε τυφλά σε όλες μου τις επιλογές. Για τους λόγους αυτούς πρόεδρε (Μήτσο) και φίλοι συνάδερφοι σας παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. και να βοηθήσετε το επόμενο παιδί που θα έρθει στη θέση μου ώστε γρήγορα να μπει στο πνεύμα της διοίκησης.

Με ιδιαίτερη τιμή Γκούμας Αριστοτέλης

Previous ArticleNext Article