Ελασσόνα

Τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας επισκέφτηκε ο Νίκος Γάτσας

Τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Σοφία Παπαδοπούλου επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, από την οποία ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Ελασσόνας σε επίπεδο στελέχωσης και οργάνωσης.

Η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε στο Δήμαρχο Ελασσόνας ότι η κατάσταση των σχολείων της Ελασσόνας είναι ιδιαίτερα καλή σε επίπεδο στελέχωσης, καθώς υπολείπονται μόνο δύο θέσεις δασκάλων για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Βερδικούσιας και Σαρανταπόρου, ενώ η κάλυψη των αναγκών σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, εικαστικών και θεατρικής αγωγής, θα καλυφθούν στις αμέσως επόμενες φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών.

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο ψήφισε επιπλέον πίστωση 350.000 ευρώ για συντηρήσεις σχολικών κτιρίων, για να αντιμετωπίσει ο Δήμος Ελασσόνας τα μικρά και μεσαία προβλήματα λειτουργίας τους.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δίνουμε εξέχουσα βαρύτητα στην καθημερινότητα των μαθητών και το επίπεδο της εκπαιδευτικής ζωής. Αποκαθιστούμε άμεσα τα μικρά και μεσαία προβλήματα στις σχολικές μονάδες του δήμου μας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φροντίζει για το παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο, ενώ ο Δήμος Ελασσόνας εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών».

Previous ArticleNext Article