Λάρισα

Τα… ποτά έφεραν συλλήψεις χθες βράδυ στη Λάρισα – Στον εισαγγελέα σήμερα τρεις Λαρισαίοι

Αστυνομικός έλεγχος και συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στη Λάρισα καθώς διαπιστώθηκε πως Λαρισαίοι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος διέθεταν αλκοολούχα ποτά σε Λαρισαίους, οι οποίοι αψήφησαν τους περιορισμούς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες  καταστημάτων οι οποίοι αναμένεται σήμερα το πρωί να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης,  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε αρκετά αυστηρό τόνο, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, μίλησε για καφέ-μπαρ σε πόλεις και ιδιαίτερα στην περιφέρεια που δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και τα μέτρα.

«Οι εικόνες καφέ μπαρ κυρίως στην περιφέρεια και να παίζουν στην διαπασών μουσική και να μοιράζει και καλά takeaway προσβάλλει όλους όσους δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να μην εξαπλωθεί. Προσβάλλει όλους όσοι στον χώρο εστίασης περιμένουν να αρθούν τα μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας πως δεν επιτρέπονται τα take away ποτά και τα αυτοσχέδια πάρτι.

«Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται» πρόσθεσε.

Όπως είπε, για τους παραβάτες και τις υπηρεσίες υπάρχει όχι μόνο πρόστιμο αλλά και διοικητικές ποινές. «Αν κάποιοι αδιαφορούν το κράτος και η Πολιτεία θα πρέπει να πάρει τα μέτρα».

Λ.Π.-larissapress.gr

Previous ArticleNext Article