Ελασσόνα

Ταξίδευε κρυμμένη στη… μπαγκαζιέρα λεωφορείου

Στο χώρο αποσκευών(!) ενός λεωφορείου ταξιδεύοντας για την Αλβανία, εντοπίσθηκε αργά χθες βράδυ μια 30χρονη γυναίκα Αλβανίδα υπήκοος. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράτυπης Μετανάστευσης Ελασσόνας κάνοντας έλεγχο χθες βράδυ

σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Βόλο για την Αλβανία, διαπίστωσαν ότι στον χώρο των αποσκευών ταξίδευε κρυμμένη μια γυναίκα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 20 Αλβανοί υπήκοοι, μεταξύ των οποίων και ο σύζυγος της «λαθρεπιβάτιδας». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η γυναίκα επειδή δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα κρύφθηκε στην μπαγκαζιέρα, σε στάση που έκανε το λεωφορείο στο ύψος της Μελούνας, προκειμένου να περάσει τον έλεγχο της Ελασσόνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της είχε καταβάλει χρηματικό ποσό, προκειμένου να ταξιδέψει για την Αλβανία.

Από αστυνομικούς της Ελασσόνας συνελήφθησαν ο σύζυγός της αλλά και ο δυο οδηγοί του λεωφορείου ενώ κρατείται και η 30χρονη. Χθες βράδυ αναζητείτο τρόπος, προκειμένου οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου, που κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι για τον τελικό προορισμό τους.

Previous ArticleNext Article