Αθλητισμός

Στη Γ’ Εθνική και ο ΠΟΕ!

Ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για την ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας η οποία ενημερώθηκε πως ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία!

Με αυτή την εξέλιξη δικαιώθηκαν τόσο οι αγώνες των ανθρώπων της ΕΠΣ Λάρισας όσο και της ομάδας του ΠΟΕ, η οποία είχε τερματίσει στην 2η θέση της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Αετό Μακρυχωρίου, και με τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, πανηγυρίζει την άνοδό της.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» μπορούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά, το κείμενο

Eνέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article