Ελασσόνα

Στα Τρίκαλα η νεανική χορωδία “musicArte”

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 η Παιδική – Νεανική Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Χορωδιών Θρησκευτικής Μουσικής μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Ο σημαντικός αυτός πολιτιστικός θεσμός της πόλης διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τον Δήμο Τρικκαίων με τη συνεργασία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων και της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», στην αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος», την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι χορωδίες θα ερμηνεύσουν θρησκευτικούς και πασχάλιους ύμνους, αποσπάσματα της Θείας Λειτουργίας, ορθόδοξη και ευρωπαϊκή θρησκευτική μουσική.

Το νεανικό (προχωρημένο) χορωδιακό τμήμα musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα απαιτητικό  και πρόγραμμα με θρησκευτικά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τρίφωνη επεξεργασία συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Previous ArticleNext Article