Ελασσόνα

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ελασσόνας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε ετοιμότητα είναι ο Δήμος Ελασσόνας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξουν την περιοχή από σήμερα Πέμπτη, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου στα social media.

«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προετοιμαζόμαστε για το κύμα κακοκαιρίας το οποίο αναμένεται, σύμφωνα μετα στοιχεία που μας δίνουν οι μετεωρολόγοι, να πλήξει την επαρχία Ελασσόνας από αύριο. Μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό θα είναι έτοιμα για να δώσουν τη μάχη, αν χρειαστεί. Ωστόσο χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την κατανόηση όλων. Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί, ενώ θα πρέπει τα οχήματα τους να διαθέτουν αντιολισθητικες αλυσίδες.

Επιπλέον, θα πρέπει να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους σε σημεία που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων του δήμου. Είναι αδύνατον να καθαριστούν όλα τα χιλιόμετρα του μεγαλύτερου επαρχιακού δήμου του νομού μέσα σε λίγες ώρες, οπότε η συνεργασία με τους πολίτες είναι υποχρεωτική συνθήκη. Σε περίπτωση που χρειαστεί το Δημαρχείο Ελασσόνας θα παραμείνει ανοιχτό ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, ενώ τα τηλέφωνα στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες είναι τα 2493350224 και 2493350254″.

Previous ArticleNext Article