Κόσμος

Πούτιν: Έκανε μόδα! Φωτογραφίζονται γυμνοί από τη μέση και πάνω

Χιλιάδες Ρώσοι ακολουθούν το παράδειγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν. κάποιοι με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση, αφού ο Ρώσος πρόεδρος φωτογραφήθηκε γυμνός από τη μέση και πάνω να απολαμβάνει το καλοκαίρι στη Σιβηρία.

Ο Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτής των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης VKontakte και Telegram, ξεκίνησε το #PutinShirtlessChallenge ανεβάζοντας μια δική του φωτογραφία. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν μόνο δύο κανόνες: «Απαγορεύεται το Photoshop και το να ρουφάτε την κοιλιά σας. Διαφορετικά, δεν είστε alpha», ή αλλιώς ‘κυρίαρχο αρσενικό’.

Πολλοί, εντός και εκτός Ρωσίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ντούροφ, ο οποίος φέρεται να ζει στο εξωτερικό ύστερα από πολλές συγκρούσεις με τις Αρχές, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να επιδείξουν το γυμνασμένο σώμα τους, ενώ άλλοι ποστάρουν εκτός από τη δική τους και τη φωτογραφία του Ρώσου προέδρου προκειμένου οι χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να κάνουν άμεσα σύγκριση.

Η ομάδα επικοινωνίας του Πούτιν, σημειώνεται στο δημοσίευμα, είναι γνωστή για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τις θερινές εκδρομές του προέδρου και τη γυμναστική που κάνει, σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσουν την εικόνα ενός άνδρα που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να ηγηθεί της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Previous ArticleNext Article