Ελλάδα

Παναθηναϊκός: «Μπαμ» από Αλαφούζο! Αποδέχεται την πρόταση της «Pan Asia»

Ραγδαίες και ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού -όπως έγινε γνωστό- ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της!

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη συμφωνία, ο κ. Αλαφούζος αναμένεται να… αποχαιρετήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 6 χρόνια στο “τιμόνι” της, παραδίδοντας την στο fund που εκπροσωπείται από τον Ταϊλανδό, Πάιρο Πιεμπονγκσάντ.

Η πλευρά Αλαφούζου αποδέχεται  τους όρους της “Pan Asia – έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά- αλλά για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία στους όρους που έχουν τεθεί και να πέσουν οι υπογραφές στο οριστικό ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου

“Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestmentsγια αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»”

newsit.gr

Previous ArticleNext Article