Ελασσόνα

Με το νέο Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα συναντήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας συνάντησε χθες στο Δημαρχείο το  νέο Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Σε σταθερή και διαρκή συνεργασία δεσμεύτηκαν τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος όσο και ο Δήμαρχος Ελασσόνας, με γνώμονα την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Δράσεις του συλλόγου που έχουν γίνει κατά καιρούς επικροτούνται από τον νέο Δήμαρχο και  τονίστηκε πως ο Δήμος Ελασσόνας θα στηρίξει κάθε δράση που ενισχύει την τοπική οικονομία.

Ο κ. Γάτσας τόνισε ότι θεωρεί σημαντική για την τοπική αγορά την υλοποίηση του προγράμματος OPEN MALL, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική και η λειτουργικότητα των εμπορικών καταστημάτων.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χριστίνα Σαμόλαδου ζήτησε από το Δήμαρχο Ελασσόνας να δώσει προτεραιότητα στα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της αγοράς, όπως η αποσυμφόρηση του εμπορικού κέντρου από σταθμευμένα αυτοκίνητα, η αποκατάσταση πεζοδρομίων κ.α.

Ακολούθησε ενημέρωση από την εταιρεία LEVER που συνέταξε την πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article