Ελασσόνα

Θρίλερ για τη διάσωση της 35χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στον Όλυμπο

Στιγμές αγωνίας για την ορειβάτη που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στον Όλυμπο.

Το Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετέχει στην επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας εντόπισε την θέση στην οποία βρίσκεται η 35χρονη από τα Σκόπια το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο δεν κατάφερε να την προσεγγίσει και κατόπιν επέστρεψε στην 110 Π.Μ. στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στην 110 Π.Μ. στη Λάρισα βρίσκεται ασθενοφόρο με σκοπό να μεταφέρει άμεσα την τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, μόλις καταστεί εφικτή η διάσωσή της από το Super Puma.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο ιστότοπος larissanet.gr είχε μεταδώσει ότι το Super Puma παρέλαβε τη γυναίκα από την κορυφή του Ολύμπου και προσγειώθηκε στην 110 Π.Μ, πληροφορία που ωστόσο διαψεύδει η πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση της γυναίκας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι σοβαρή.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρονών από τα Σκόπια, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων.

Στην επιχείρηση για τη διάσωσή της θα συμμετείχε από την πρώτη στιγμή ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή: Larissanet.gr

Previous ArticleNext Article