Ελασσόνα

Ερωτηματολόγιο διερεύνησης επιλογών κινητικότητας στο Δήμο Ελασσόνας

Ο Δήμος Ελασσόνας στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας διενεργεί:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Προκειμένου ο Δήμος να μπορέσει να κατανοήσει την κινητικότητα των κατοίκων και κατά συνέπεια να μπορέσει να σχεδιάσει με αποτελεσματικό τρόπο τα μέτρα εκείνα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, έχει την ανάγκη της άμεσης υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας.

Σας παρακαλούμε πολύ να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας προκειμένου να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μετακινήσεων, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την ανάλυση των υφιστάμενων συνθηκών κινητικότητας της πόλης και των αναγκών της.

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται online και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο σύνδεσμο της ιστοσελίδας η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το έργο https://www.svakelassona.com/index.php/el/

και να πατήσετε στο πάνω στο σύνδεσμο της έρευνας: Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο διερεύνησης επιλογών κινητικότητας στο Δήμο Ελασσόνας στην κεντρική σελίδα.

Διαφορετικά μπορείτε να πατήσετε απλώς πάνω στο σύνδεσμο της έρευνας: https://docs.google.com/forms/d/1Ewj2IRLCYgOtgCBTr9xC5e-ZJKdfgkZtNvK6p_Xt2xk/edit?usp=forms_home

Για τη διευκόλυνση των πολιτών της Ελασσόνας, δημιουργήθηκε σελίδα και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook) https://www.facebook.com/svakelassonas/ όπου δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήσιμο σχετικό υλικό και νέα του έργου.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην έρευνα η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της πόλης μας σε βάθος 10ετίας στο τομέα των μεταφορών.

Όλοι μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας. Τις πόλεις που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας!

Previous ArticleNext Article